«Волинь» – «Шахтар»: напередодні

«Волинь» – «Шахтар»: напередодні
Луцька «Волинь» завершить перше коло Прем'єр-ліги поєдинком з донецьким «Шахтарем».

1 листопада о 19:00 арбітр Сергій Даньковський з Києва виведе команди на поле, - повідомили у клубній прес-службі.

ФК «Волинь» завершив усі приготування до матчу, а погода обіцяє не капризувати – у день гри в Луцьку не дощитиме, буде сонячно, увечері температура повітря не впаде нижче десяти градусів тепла.

«Шахтар» прибуває до Луцька у п’ятницю увечері. Команда прилітає до Рівного й мешкатиме в луцькому готелі «Україна». Сьогодні вранці «гірники» провели відкрите тренування, після якого коментували матч із «Волинню».

«Гірники» не налаштовувалися на легку прогулянку, хоча між рядками читалося прагнення із якомога меншими проблемами готуватися до вівторкового матчу у Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що 29 жовтня «Шахтар» зіграв ще й матч Кубка України у Миколаєві й переміг 3:0.

В чемпіонаті справи «гірників» налагоджуються, тому втрачати очки Мірча Луческу у Луцьку наміру не має. Після провального першого матчу із «Баєром» румунський наставник влаштував своїй команді «розбір польотів», після якого команда видала два поспіль матчі «на нуль», водночас відвантаживши суперникам сім голів.

«Волині» ж обов’язково виявити гідний спротив одному з лідерів вітчизняного футболу. «Хрестоносці» готувалися до матчу в Луцьку. В останні два дні Віталій Кварцяний планував тренування увечері, аби налаштувати своїх підопічних на відповідний ігровий тонус.

У Віталія Кварцяного ймовірних втрат більше, ніж у його опонента з Донецька. Хоча напередодні гри тренер «Волині» сподівався на медиків клубу, які піднімуть з лазарету 3-4 ключових виконавців.

Статистика матчів між суперниками не на боці «хрестоносців». Із одним з лідерів українського футболу команда Кварцяного зіграла 22 матчі. Двічі лучани виграли, п'ятнадцять разів програли, п’ять поєдинків закінчилося у нічию. Відзначимо, що вдома «Волинь» більш-менш гідно протистоїть «гірникам»: +1 =4 -6 (8:17).

«Волинь» вийде на матч у білих шортах і футболках. На матч очікується прибуття приблизно 50 фанатів «Шахтаря».

Телетрансляція поєдинку відбудеться на каналі «2+2», коментуватиме гру Ігор Циганик.

Матч молодіжних команд відбудеться також 1 листопада, у день матчу основних складів. Початок гри на стадіоні «Підшипник» о 12:00. Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода "Волинь" ))
Відповісти
желаю Цыганыку не захлебнуться коментируя игру.
Відповісти
Шахтар неприємно здивував! Програти "Волині" і втратити очки... якось недостойно. Щось тут попахує матчем на замовлення. А що, коефіцієнт на "Волинь" високий, от Ринат і зробив хорошу ставочку на аутсайдера. Як би там не було "Волиняни" молодці! Дали підсрачника кротам.
Відповісти