Депутати Луцькради сказали, що думають про вчинок Ігоря Поліщука. ВІДЕО

Депутати Луцькради сказали, що думають про вчинок Ігоря Поліщука. ВІДЕО
Депутати Луцької міської ради висловили своє ставлення до вчинку свого колеги, головного юрисконсульта благодійного фонду нардепа Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігоря Поліщука.

Поліщук, нагадаємо, подав судовий позов про визнання інформації, опублікованої у рубриці "Колонка автора", недостовірною, а також про захист свєї честі, гідності та ділової репутації.

Депутата міської ради обурив матеріал «Выборы в Луцкий городской совет в цифрах», оприлюднений 26 серпня 2013 року в рубриці «Колонка автора», автори якого стверджують, що Ігор Поліщук вів нечесну боротьбу, підкуповуючи виборців.

Відповідачами у цій справі Поліщук просить визнати авторів публікації (Олександра та Михайла Кононовичів, Сергія Вашкодара) та ПП «Волинь Пост».

Крім того, Ігор Поліщук стверджує, що ця публікація завдає йому моральної шкоди. За свої моральні страждання луцький депутат хоче стягнути з відповідачів 10 тисяч гривень.

Засідання суду у цій справі відбудеться 29 листопада 2013 року.

ВолиньPost запитав у луцьких депутатів, що вони думають про судовий позов свого колеги, у якому той звинувачує у своїх бідах не лише авторів публікації, а й інтернет-видання, яке надає усім авторам рубрики "Колонка автора" рівну можливість висловлювати свої думки, бачення, оцінки, враження про будь-які явища чи події.



Сам Ігор Поліщук пояснив, що інтернет-видання мусить бути співвідповідачем у такій справі, адже створило технічні можливості для публікації. Мовляв, це звичайна судова практика.

Також депутат пояснив, чому не скористався можливістю опублікувати в інтернет-виданні свою відповідь на закиди авторів згаданої публікації.

«Такої думки не було, тому що інформація уже була опублікована. Назад уже не повернеш. Годинникову стрілку проти руху не змусиш йти. А виправдовуватися не було бажання. Тому я як юрист обрав правовий метод захисту – подав до суду», – зазначив Ігор Поліщук.

Як відомо, 18 серпня 2013 року у Луцьку відбулися проміжні вибори до Луцької міської ради в мажоритарному окрузі №10. Перемогу на них здобув висуванець соціалістичної партії Ігор Поліщук.

До слова, не тільки Олександр Кононович, який був кандидатом на цих проміжних виборах, а й інші учасники виборів звинувачували Ігоря Поліщука в підкупі виборців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мені так "подобається" політика Волиньпосту. Ну подав на вас до суду депутат, а ви ніби злодій на якому шапка горить починаєте створювати матеріали, яки по суті принижують вашу гідність а що думають депутати про депутата. Зробіть матеріал а що думають депутати про Ричука і Ко
Відповісти
Згідний з Волинянкою. ВолиньПост вибачайте став "ГМО". Ну ви зрозуміли.
Відповісти
Як там в штабі Палкіна-зарплату не затремують?
Відповісти
І ще мені "подобається" заголовок зі словом "вчинок" - таке відчуття що депутат винен у всіх гріхах. Цирк
Відповісти
Підкуп виборця-це злочин. Почитайте закони, та розкажіть про це юристу Полішуку та Палкіну.
Відповісти
І насамкінець - жовтизна рулить!
Відповісти
Ні дня без Палиці та його свити.
Відповісти
та причому тут Палиця, який купив Луцьк, просто це виглядає на рівні плінтуса. Ну сидиться з вами молодий, недосвідчений депутат. Ну навіщо аля а що ви думаєте. Давайте писати новини про те, а що ви думаєте, що сьогодні сказав губернатор чи мер. Ричук, ну смішно читати) Але може то Пащенко таке заказує
Відповісти
Журналісти ВР!
Пишіть правду-це головне і тоді тнічого не варто боятися.
Ви порядніші і найкращі, поки що.
Творчих успіхів Вам!
Відповісти
А от "чесні, непродажні та професійні" журналісти кишенькових палицюківських видань чомусь нічого не здатні написати подібного. Бо мізкив трохи не вистачає...
Відповісти
А ч вважаю Волиньпост повністю непрофесійно підійшов до висвітлення виборів. Знайдіть факти і свідків, а тоді вже пишіть. А так вийшло без жодних доказі направо-наліво розкидаються. Це не ЗМІ, а звичайна стінна, бульварна писулька, де кожен може написати що йому заманеться
Відповісти
А чого ви опитали тільки ображених за програш на виборах депутатів Бацьківщини? Так шеф наказав чи інші депутати казали позитивно про Поліщука?
Відповісти
Я не знаю, що конструктивного сказати людині, яка не бачить, що першим запитали самого Поліщука.
Відповісти
Є такий вислів:
"После картин маслом не опускаются до надписей в туалетах"
Проте, це не про ВолиньПост. ВолиньПост й ніколи не підіймався вище рівня писанини на стінах туалетів.
Відповісти
На мінуточку:
Коментарі Отар, Олег, Валік, Волиняка, Ку, ВООО написані з однієї ІР-адреси - 173.245.51.128.

Можете зайти до Саши за зарплатою.
Відповісти
они как-то забывают, что в админке ай-пи светится)))))
Відповісти
Зарплати не дали.... Отар, Олег, Валік, Ку, ВООО образилися і зникли)
Відповісти
ну вийшло так як я і казав - подавши в суд на видання політик сам створив купу інформприводів проти себе
ото і є плоди необдуманих кроків
Відповісти
Міш, повір, там було все обдумано.
Відповісти
зі сторони Поліщука чи Волпосту?
Відповісти
Палиці чи людей, які його тут представляють
Відповісти
Всі знають, що Волиньпост сидить на утриманні Пащенка. Пащенко чубиться з Палицею. В результаті страждає репутація видання.
Відповісти
Лучик, а ти вже не на утриманні в "революціонера"-птушніка?
Відповісти
Поліщук охрєнєє на суді.
Відповісти
ти певно забув як баланду в солдатській столові варив,і як просився зі Львова до Одеси.Іще,іще....скоро вийде мультик про твоє комсомольсько-геєвське життя.
Відповісти
полищук - лузер.
Відповісти
Дійсно стаття брєд,так і не написали що ж думають депутати про цього Поліщука, і яка різниця, що вони думають, важливо яке рішення постановить суд, а не хто що думає, тим бульше продажні депутати. Депутат мені не симпатизує, але це його законне право звернутись з позовом до суду, і не треба представляти це як щось незаконне.
Відповісти
Ти повне дурне, не знаю ти вона чи він, тому воно. При чому тут Ричук. Ричук виконує свою роботу, а ти смородиш свої штани в своїх сідушках, бо сам боїшся, щоб тебе за твої ж дибільні фрази не подали до суду. От і ховаєшся за ніком. Вий ди і скажи6 я таке-то відморожене... БЄСПРЄДЄЛ ТРЕБА ЗНИЩУВАТИ!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – «СовокParty»
01 листопад, 2013, 10:22
Депутати Луцькради сказали, що думають про вчинок Ігоря Поліщука. ВІДЕО
01 листопад, 2013, 10:00