«Західінкомбанк» в змозі віддати гроші людям, – Нацбанк

«Західінкомбанк» в змозі віддати гроші людям, – Нацбанк
У Нацбанку зробили висновок, що акціонери «Західінкомбанку» можуть розрахуватися із своїми вкладниками згідно з планом заходів щодо фінансового оздоровлення установи.

Про це розповіла заступник начальника управління Національного банку України у Волинській області Тетяна Севко під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності і боротьби із злочинністю 31 жовтня.

Як зауважила банкір, згідно з результатами перевірки Нацбанку, яка закінчилася у червні цього року, «Західінкомбанк» розробляє заходи щодо фінансового оздоровлення, в результаті чого банк повинен розрахуватися з вкладниками та кредиторами.

«Аналізуючи і оцінюючи показники діяльності банку, управління Нацбанку може сказати, що акціонери в змозі забезпечити проведення заходів щодо фінансового оздоровлення банку», – зазначила Тетяна Савко.

Так, розробити план цих заходів треба до січня 2014-ого року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стільки смороду за одинь день?
Відповісти
прикольно........."в змозі забезпечити проведення заходів",,,,так і Яник казав,будуть гроші в банку - віддадуть((((
Тетяна Севко,шановна умніца,мала б депозит в заході твоя мама ти би не умнічала тут а забрала при своїй владі...хотя Гаврилишин послав би тебе в норвегію)))))а те що ніби каже НАЦБАНК.............всім до сраки,людям треба гроші ті що вони вклали а ви умнікі БОЛЬШИЄ не можете їх захистити!!!!!!!!
Відповісти
ох чувак нормально сказав,сидите там і лепечете,а як приходили в захід на перевірку то хабарята аж бігом приймались.....і в гривнях навіть не брали...сказати прізвища????????
Відповісти
Так, так. Юра Єнакієвський віддасть всім вам гроші, і ще й з відсотками. Саме для того він і купив цей банк за копійки, а не для того, щоб віджимати капусту в боржників банку. (:
Відповісти
В Луцькому НБУ сидять або дебіли або шістки Януковича. Вони що з неба звалились і не бачать що ніхто депозити повертати не збирається...
Відповісти
Останні новини
«Західінкомбанк» в змозі віддати гроші людям, – Нацбанк
31 жовтень, 2013, 17:58