Луческу прокоментував заяву «Волині» щодо можливого зняття з чемпіонату

Луческу прокоментував заяву «Волині» щодо можливого зняття з чемпіонату
Якщо луцька «Волинь» зніметься, то підтвердиться ідея об'єднаного чемпіонату, - вважає тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу.

Наставник прокоментував клубній прес-службі можливе зняття «Волині» з чемпіонату України через фінансові проблеми.

"Якщо так триватиме і далі, то підтвердиться, звичайно, ідея об'єднаного чемпіонату з Росією. Одна з найбільших країн в Європі має в чемпіонаті 12 команд ... Це нонсенс! Не думаю, що в такій потужній і багатій державі, як Україна, з такими великими містами, немає людей, які можуть утримувати команду у Вищій лізі на професійному рівні", - каже тренер.

"Потрібно залучати тих, у кого є можливість фінансувати клуб. Є люди, які за цей час заробили великі гроші. Напевно, вони можуть вкладати свої кошти. Не тільки у футбол. Це стосується і медицини та інших сфер. Як приклад - наш президент, який не лише утримує футбольний клуб, але і багато в чому іншому допомагає всім, кому можна", - додав він.

"В Україні є такий потенціал, є люди з великим потенціалом. Сподіваюся, вони знайдуться. Якщо ж ні, то тоді, звичайно, залишається тільки спільний чемпіонат", - вважає Луческу.



Нагадаємо, що раніше київський "Арсенал" заявив про те, що команда почала процедуру банкрутства і знімається з усіх змагань. А в луцькій "Волині" кажуть, що через деструктивні дії екс-президента клубу та влади області можуть зробити те ж саме.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От куди вони клонять кроти погані!!!
Відповісти
Терміново треба банер на стадіоні - Луческу не сунь свого носа у справи Українського футболу!!!
Відповісти
А это все реально смахивает на то, что спецом за очень бальшие бабки закрывают нащи клубы, чтоб остальные объединились с Росчемпом. Факты на лицо,- Кривбас, Арсенал, Волынь на подходе.-кто дальше???
Відповісти
Следующий - днепр.
Відповісти
Карпати
Відповісти
Да не трындите вы. При чем тут высказывание Луческу к тому, что Коломойский прекратил финансирование Кривбаса, Арсенала и.т.д.? Или вы хотите, чтобы он сказал: "Когда в чемпионате 6 команд - это отлично!"?
Відповісти
А Луческо дело тренировать, а не совать свой поганый нос в дела НАШЕГО футбола!!!
Відповісти
А чого ви хотіли?Голосували продажні морди за Палицю,той обіцяв(почитайте його висказування в пресі) підняти ФК "Волинь" на новий рівень,от і "піднімає":)Коли Столяр керував командою,навідь попри те, що на нього постійно і Климчук і прокуратура наїзджала,але команду утримував і команда грала.А те,що Палиця з його шефом Коломойським розвалюють український футбол,так це всі і так давно знають:)
Відповісти
Жалко що при війні всіх євреїв не перестриляли....
Відповісти
Підтримую Фаната!Шановні дописувачі!Напишіть будь-ласка,що зробив після купівлі ФК "Волинь" пан Палиця???Відповідь-НІЧОГО!Стадіон збудував Столяр,інфраструктуру Столяр,команду в найважчі роки утримував Столяр.Підіть тепер Палиці дякую скажіть,бо самі це щастя на свою голову знайшли і на свою шію посадили:)))
Відповісти
А Кварц ще "несе" на Столяра, хоч стільки років пліч о пліч були, а тепер влада помінялась і Кварц швиденько "будьоновку" змінив! Ганьба!!!
Відповісти
Він просто вміє тільки на футболістів кричати, а так він "душечка" - ЖОПОЛІЗ!!!
Відповісти
Молодіжка Волині "відгрібла" 0-8!!! У протоколі зазначено, що тренер молоді - Кварцяний... Чекаемо 19.00 - вперед "орли"!!!:)))
Відповісти
Останні новини
Луческу прокоментував заяву «Волині» щодо можливого зняття з чемпіонату
01 листопад, 2013, 11:56
Прибрали луцький парк. ФОТО
01 листопад, 2013, 11:50