За комунальні борги луганське ДАІ відбирає автомобілі

За комунальні борги луганське ДАІ відбирає автомобілі
Луганські ДАІшники можуть арештовувати автомобілі громадян, у яких є великі борги за комунальні послуги.

Про це повідомив заступник начальника управління ЖКГ Луганської міської ради Ігор Гурський, - інформує ТСН.

«Відповідно до законодавства, можливо накласти арешт на автомобіль. Співробітники Державтоінспекції мають право зупинити транспортний засіб і, якщо у власника авто є заборгованість за комунальні послуги, то на даний автомобіль буде накладено арешт до повного погашення боргу. Транспортний засіб в цей час перебуватиме на штраф майданчику», - розповів Гурський.

За його словами, арешт будуть накладати і на квартири боржників. При цьому Гурський підкреслив, що не платять в основному забезпечені люди. За інформацією управління ЖКГ, більше 98% пенсіонерів платять за комунальні послуги в повному обсязі.

«Ті ж, хто має гідний дохід і цілком в змозі сплатити рахунки, просто не хочуть цього робити. Коли ж справа доходить до суду або арешту майна, ці громадяни погашають тисячні борги протягом дня. Це говорить про те, що кошти є, тільки немає бажання виконувати свої зобов'язання перед енергопостачальними компаніями», - вважає Гурський.

До слова, нещодавно у Донецьку комунальники отримали дозвіл на зламування дверей квартир, власники яких мають великі комунальні борги і не допускають для конфіскації майна держвиконавців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За комунальні борги луганське ДАІ відбирає автомобілі
27 лютий, 2012, 16:34