Клімчук назвав Кварцяного «неперевершеним», а «Волині» передрік євротурніри

Клімчук назвав Кварцяного «неперевершеним», а «Волині» передрік євротурніри
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук висловив вдячність тренерам і гравцям ФК «Волинь» за чудову гру та переконливу перемогу над чемпіоном України.

«Це феноменальна перемога. Вона стала можливою завдяки дивовижній, злагодженій грі, сумлінній праці всіх без винятку футболістів нашої команди. Здатності не боятися навіть найсильніших, бути єдиними в намаганні не тільки вистояти, незважаючи на всі «проти», таки перемогти», - заявив Борис Клімчук після матчу.

«Але найперше, наголошую, це заслуга нашого (вибачайте за пафос – це все щиро, кажу як один із уболівальників команди) неперевершеного, неповторного Віталія Кварцяного! Вітаю його, всіх футболістів і вболівальників клубу!», - додав він.

Голова Волинської облдержадміністрації також висловив сподівання, що, демонструючи таку гру, ФК «Волинь» зуміє посісти гідне місце в чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги.

Він також підкреслив, що в міру своїх можливостей сприятиме розвитку футболу на Волині, підтримуватиме клуб, який уже став своєрідною родзинкою нашого краю.

Борис Клімчук категорично заперечив інформацію, начебто він зацікавлений у ліквідації ФК «Волинь»: «Такі чутки можуть поширювати ті, хто упереджено ставиться не тільки до мене, а й хоче створити конфліктну ситуацію навіть там, де її нема. Якщо й є певні питання, то їх треба і можна вирішувати, а не заганяти проблему в глухий кут».

«З такою ж грою нашій «Волині» під силу боротися і за медалі, й за участь у європейських турнірах», – вважає Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Де я, де футбол. Де я, де хокей. Бачте, я сивий чоловік. Ви що, помічали, що я граю в футбол? Ви бачили, що я бігаю за якусь команду? Ні. Що вони просять? На що? Щоб «Волинь» вигравала? Ну, Волинь поки програє, на жаль. Ну, 5 років вони владу не бачили, і раптом побачили. Як ви думаєте, чому? Ну не було там влади і влади там немає зараз. Владі є чим займатися крім федерацій, крім ТзОВ «ФК «Волинь». Я на цукровому заводі сьогодні був. Ну й що? Зараз їду податками займатися. В мене є що робити. Мене ж люди не питають за ТзОВ «ФК «Волинь». В мене люди питають за зарплати, за пільги, за субсидії, за газ питають. За дороги питають люди. От за що в мене люди питають»
Відповісти
«В мене таких листів знаєте скільки буває? Вагон і целая тєлєжка через день на рємєнь. Називається напіши мнє пісьмо хоть двє строчкі всєво. Там запитуйте. Не в мене. Я не футбольний функціонер. І ніколи ним не був. Я – голова обласної державної адміністрації»
Відповісти
Чітко знаю позицію губернатора області. Він особисто під свій контроль взяв обрання голови Федерації футболу Волині. Позачергова конференція була зірвана завдяки його особистому втручанню. І це питання цілий рік було в нього на контролі. Втручання є і це можна перевірити і Петровича щодо підтримки єдиного кандидата від влади не відомо скільки зареєстровано кандидатів і хто балотується на посаду голови ФФВ. Відома лише кандидатура Ігоря Чорнухи, якого ніби лобіює Борис Клімчук.
Відповісти
Ну і правильно все Клімчук сказав! А от Савчук це все затіяв - ото да!!! Ви б чули, яку він маєчню ніс на брифінгу, про економіку Волині залежну від футболу, люди під столом були!:) Футбол-футболом, але змішувати мух і котлет не варто!
Відповісти
А ВП и ВН это один и тот-же сайт?:) Да вчера интернетчиков на брифинге просто "поимели", сказав им, что они должны написать то, что озвучили Савчук и Кварцяный, а зная принадлежность "владельца-инвестора" Волыни к некоторым интернет-изданиям, не трудно догадаться, как это все преподнесут!:) Смех да и только!!! Хоть-бы уже в другой манере действовали, а то считают всех такими, что никто типа, ничего не понимает!:)
Відповісти
Мудаки всі журналюги

невже неможна написати просто і ясно як і шо , не бля нара за того або за того як скажуть
Відповісти
Останні новини
Клімчук назвав Кварцяного «неперевершеним», а «Волині» передрік євротурніри
02 листопад, 2013, 07:55