Лучанка судиться з комунальниками через дірявий дах і тріщини у стінах. ВІДЕО

Лучанка судиться з комунальниками через дірявий дах і тріщини у стінах. ВІДЕО
Мешканка будинку на вулиці Щусєва,20а у Луцьку судиться з житлово-комунальним підприємством: жінка стверджує, що не платить за комунальні послуги, бо в її помешканні розсипається підлога, тріщать стіни і тече дах.

Лучанка Людмила Дяк вже два року судиться із ЖКП №7, маючи заборгованість за комуналку, повідомляє Комунальний патруль.

Директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук запевняє: він хотів, аби відремонтували покрівлю на умовах співфінансування. Однак жінка відмовилася.

Через великі борги на мешканку Людмилу Дяк та її сина підприємство подало до суду. Хоча перед тим борг у лучанки намагалися "вибити" колектори.

Жінка каже: не зважаючи на велику плату за утримання, в будинку нічого не роблять. Адже підлога розсипається, стіни тріщать по швах, дах тече.

До слова, щомісяця мешканці будинку за комунальні послуги платять 2 гривні 57 копійок з кожного метра квадратного свого житла.

Судова війна між ЖКП №7 та лучанкою Людмилою Дяк триває. Жінка намагається відстояти права на якісну комуналку не лише свої, а й своїх сусідів.

До речі, у таких випадках юристи радять укласти договір та контролювати надання усіх прописаних у ньому послуг, які зараз комунальники часто ігнорують.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого вона не добЄться, тільки за суд ще і заплатить. Нажаль, не захищені ми від ненадання комунпослуг, за які платимо.
Відповісти
Молодець жінка...хоча прикро,що нічого не добьється...співфінансування це називається...потрібно 6 рулонів, а надали 2 рулони паперового рубероїду...у нас так було у "славнозвісному" підприємстві..керівника ЖЕКу потрібно звільнити...
Відповісти
Романюк покриває гоп-кампанію по роздерибаненню коштів, що виділяються на утримання будинків, а потім ще запитає, що ти зробив для Луцька? Що Романюк зробив, щоб ЖЕКи не крали грошей? Де звіти по виконаним роботам по кожному будину, а не фівлькіні записки від Гарбарчука і банди? Треба ще одне буратіно на проспекті волі добудувати? А то ллє Романюк крокодилячі сльози про те, як він турбується про Луцьк...
Відповісти
Останні новини
Лучанка судиться з комунальниками через дірявий дах і тріщини у стінах. ВІДЕО
02 листопад, 2013, 08:22