У Лазаренка відібрали шикарний палац у Каліфорнії

У Лазаренка відібрали шикарний палац у Каліфорнії
Американська влада конфіскувала палац екс-прем'єра України Павла Лазаренка в місті Новато, Каліфорнія.

Відповідне рішення було ухвалене суддею Північного округу Каліфорнії Чарльзом Брейером 8 жовтня 2013 року, повідомляє ТСН.ua з посиланням на "Українську правду".

"Власність, розташована за адресою 100 Orbitz Lane, прямо підлягає конфіскації, оскільки її було придбано близько 31 серпня 1998 року за гроші, що походять від відмивання коштів, у формі чеку на суму $ 6 млн 745 тис.", - сказано в рішенні суду.

Примітно, що Лазаренко не встиг пожити у цьому палаці на дев'ять спалень площею близько 2 тисяч квадратних метрів, оскільки був затриманий одразу після прибуття до США у 1999 році.

Як відомо, придбання будинку входило до остаточного переліку пунктів обвинувачення про відмивання коштів, за якими Лазаренку в 2008 році було призначено покарання у вигляді тюремного ув'язнення на 97 місяців.

1 листопада 2012 року Лазаренко вийшов із тюрми після закінчення терміну покарання.

Зараз міграційний суд розглядає клопотання Лазаренка про надання йому легальних прав для перебування у США. Родина Лазаренка мешкає в значно меншому будинку площею до 300 квадратних метрів у комуні Грінбрей, записаному на його дружину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лазаренко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повідомляє ТСН.ua з посиланням на "Українську правду". опубліковано вопостом :D репостнуто якоїто з луцьких груп) хаахахах
Відповісти
Останні новини
У Лазаренка відібрали шикарний палац у Каліфорнії
02 листопад, 2013, 12:46