Volvo розсекретив новий хетчбек V40

Volvo розсекретив новий хетчбек V40
Розсекречені інтер'єр і зовнішність нового п'ятидверного хетчбека Volvo - він повинен зайняти порожнє місце між тридверним С30 і моделями на платформі S60.

Про це інформує Gazeta.ua.

Згідно з поширеною в результаті витоку інформацією, хетчбек Volvo V40 буде лише на кілька сантиметрів коротший від універсалу V50 - довжина його становитиме близько 4 500 мм. Це перевищує габарити п'ятидверного варіанта BMW 1 Series приблизно на 15 см, а Mercedes-Benz A-class обіцяє виявитися коротше новинки мало не на 30 см.

Судячи з поширеним зображень інтер'єру, хетчбек отримає традиційну передню панель і добре знайому за іншими моделям марки «ширяючу» центральну консоль. Однак панель приладів і монітор на центральній консолі виглядають набагато сучасніше, ніж була досі.

Відомо, що Volvo V40 отримає широку гамму бензинових і дизельних двигунів, але виробники поки не уточнюють, яких саме. За деякими відомостями, ними стануть атмосферні та турбовані 1,6-літрові двигуни різного ступеня форсування, а також дизелі об'ємом до 2 літрів.

Прем'єра нового хетчбека Volvo V40 відбудеться на Женевському автосалоні. А в продаж шведська новинка надійде до кінця поточного року.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Volvo
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.