Не ліпіть мене до Федерації футболу, – губернатор Волині

Не ліпіть мене до Федерації футболу, – губернатор Волині
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук попрохав «не чіпати його» стосовно питання керівництва Федерації футболу Волині.

Про це стало відомо під час оперативної наради в облдержадміністрації 4 листопада.

Губернатор Волині дав завдання начальнику управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА Галині Карнауховій розібратися з футболом на Волині. Мовляв, ФФВ – лише одна з 186 громадських організацій, які зареєстровані в області, а чомусь лише з нею виникають проблеми.

«Де я, а де футбол. Я що подавав заявку на президента? Не чіпайте мене і не ліпіть до футболу і до хокею», – висловився Борис Клімчук.

Зі слів губернатора Волині, він переймається футболом лише у тому контексті, що щиро вболіває за перемоги Віталія Кварцяного і його «окремі зоряні ігри», але не більше.

«Все інше – гроші, трансфери – мене не цікавить. Я і не маю права і близько туди підходити, бо це бізнес», – додав він.

А от щодо місця президента Федерації футболу Волині, губернатор Волині переконаний, що «переможе сильніший».

«Хто за кого проголосує. Від прізвища аж ніяким чином не залежить доля ТОВ «ФК «Волинь». Футбольний клуб є колективним членом ФФВ, всі заявки, все підписується, які питання? Стадіон «Авангард» – у власності клубу, що ще хотіти, тільки грати, грати і грати», – резюмував очільник Волинської ОДА.

Нагадаємо, у керівництві клубу вважають, що обласна влада в особі губернатора Бориса Клімчука та Федерація футболу Волині в особі Василя Столяра (екс-президент ФК «Волинь», – ред.) намагаються перешкодити діяльності клубу і повністю припинити його існування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і все правильно сказано і нехай Савчук і Ко. своїми справами займаються, наприклад як депутат, що зробив для регіону?:) У ціх питаннях він навіть не згадується, депутат "рідний"!:)
Відповісти
Не лепи горбатого!
Відповісти
"Не ліпіть мене до Федерації футболу"
А до чого тут герб ФК Волинь?!:)
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Клімчук, не лізь покращувати волинський футбол. Ми розуміємо, що тобі як серпом по яйцях коли НАША команда відбирає очки в шлюхтьорів. Але будь мужиком і не роби з Волині те що сталося в Рівному.
Відповісти
Випей йоду!:) Да зараз сама фішка для всіх шлюхтер обіграти. а ти таку фігню пишеш! Якби розбирався у футболі, то знав би, що зараз у фаворі металл, а не шлюхтер! Ото краще апельсини жуй, а не ерунду пиши!:)
Відповісти
Останні новини
Не ліпіть мене до Федерації футболу, – губернатор Волині
04 листопад, 2013, 09:37