ВО «Свобода»: смерть Андрія Калахана – велика втрата для всієї України

ВО «Свобода»: смерть Андрія Калахана – велика втрата для всієї України
Андрій Калахан був доброю і чуйною людиною з великим серцем, - кажуть у волинському та луцькому осередках «Свободи».

Про це йдеться в некролозі, який партійна прес-служба надіслала на електрону скриньку ВолиньPost.

Публікуємо лист без змін та правок.

«3 листопада 2013 року у віці 25 років після тривалої та мужньої боротьби з важкою хворобою дочасно перестало битися серце молодого українця, хорошої людини, справжнього націоналіста, талановитого журналіста, члена Луцького міського комітету Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутата Луцької міської ради, заступника голови фракції ВО «Свобода» в міській раді

КАЛАХАНА Андрія Сергійовича.

Він був доброю і чуйною людиною з великим серцем. Активна суспільна та політична позиція Андрія Калахана для багатьох була взірцем того, як потрібно жити й служити своїй нації і державі, любити життя. Але невблаганна доля відміряла його Андрію так мало…

Ще з юних літ, з 16 років, Андрій долучився до активного громадсько-політичного життя. Немов щось передчував і поспішав жити, намагався встигнути зробити якомога більше. Він горів бажанням змінити Україну, ніколи не був байдужим до того, що відбувається з його нацією, мріяв про звершення багатовікових мрій наших предків здобути сильну, заможну й могутню Українську державу. Своєю працею він втілював ці мрії у життя.

Його енергія, сила волі, гострота розуму та природна мудрість завжди надихали тих, хто був поруч. Його ідейність, скромність і наполегливість захоплювали. За своє коротке життя Андрій зумів чимало зробити для своєї країни, якій служив вірою і правдою. Андрій став Іменем з великої літери, зреалізував себе і як журналіст, і як політик. А скільки ще корисних і потрібних справ він міг би зробити!

Передчасний кінець життя такої людини – велика втрата не лише для Луцька та Волині, а й для всієї України, для його ровесників та поколінь прийдешніх. І наш обов’язок – продовжити розпочаті ним добрі справи, звершити його мрії.

Розділяємо непоправну біль утрати з усіма, хто знав і шанував нашого побратима. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного. Пам'ять про нього залишиться в наших серцях навічно.

Волинська обласна організація ВО «Свобода»
Луцька міська організація ВО «Свобода»

Нагадаємо, Андрій Калахан помер 3 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочивай з миром
Відповісти
Сумую і поділяю безмежну біль непоправної втрати ВЕЛИКОЇ ЛЮДИНИ,ІСТИННОГО ПАТРІОТА-УКРАЇНЦЯ,ЧЕСНОГО ЖУРНАЛІСТА,ДОРОГОГО НАМ ВСІМ - АНДРЯ КАЛАХАНА. ХАЙ ЗЕМЛЯ БУДЕ ЙОМУ ПУХОМ!ЦАРСТВО ТОБІ НЕБЕСНЕ,АНДРІЮ! ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ,БЛИЗЬКИМ, ДРУЗЯМ І ВСІМ,ХТО ЗНАВ АНДРІЯ.ВІЧНА ЙОМУ ПАМ*ЯТЬ!!!
Відповісти
Нехай Господь прийме його душу у своє Царство. Вічна пам'ять...
Відповісти
Вічна память
Відповісти
Останні новини
ВО «Свобода»: смерть Андрія Калахана – велика втрата для всієї України
04 листопад, 2013, 10:56