Помер ветеран національно-визвольного руху на Волині

Помер ветеран національно-визвольного руху на Волині
У суботу, 2 листопада, помер ветеран національно-визвольного руху на Волині Володимир Бондарук.

Про це повідомили у обласній організації ВО «Свобода».

Володимира Бондарука поховали на кладовищі в Гаразджі.

Публікуємо некролог без змін та правок.

«Вічна пам’ять волинському ветерану-націоналісту!

2 листопада 2013 року на 58-му році життя перестало битися серце одного з ветеранів національно-визвольного руху на Волині, ветерана Всеукраїнського об’єднання «Свобода», члена Волинського обласного комітету ВО «Свобода», голови Контрольно-ревізійної комісії обласної свободівської організації

БОНДАРУКА Володимира Олександровича
.

На долю цього чоловіка, народженого на чужині, в сім’ї виселених сталінським режимом українських патріотів, випали непрості випробування. Проте він ніколи не втрачав того, що якісно вирізняє справжнього українського націоналіста, – мужності, шляхетності та життєвої мудрості.

Наприкінці 80-х років минулого століття, в роки відновлення Української незалежності, він був одним із найактивніших прихильників націоналістичних ідей. Разом із іншими побратимами пробуджував національну свідомість волинян, доносячи до людей правду про справжню сутність совєтського режиму, «принади» якого йому змалечку довелося випробувати на собі, українських героїв та їх боротьбу.

Володимир Бондарук стояв біля витоків створення на Волині перших рухівських осередків, був одним із засновників обласних організацій «Варта Руху» і Соціал-Національної партії України (в подальшому – ВО «Свобода»). Зі «Свободою» він – від перших кроків націоналістичної сили до її перших перемог, показуючи молодшим приклад справжньої вірності та боротьби.

Він завжди був щирим і відвертим, скромним і непідкупним, любив людей, свою сім’ю, родину й Україну, уболівав за її долю, своєю активною життєвою позицією намагався прислужитись іншим. Боляче усвідомлювати, що ми більше не побачимо його щирої посмішки, не відчуємо надійного плеча, дружнього потиску руки.

Волинська обласна організація ВО «Свобода» глибоко сумує із приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного. Розділяємо біль утрати з усіма, хто знав і шанував нашого побратима. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях і душах.

Волинська обласна організація ВО «Свобода»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПОБРАТМЕ,нехай МИЛОСЕРДНИЙ ГОСПОДЬ прийме тебе в СВОЄ ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ.
Відповісти
Співчуття близьким покійного.
Відповісти
Земля пухом, тіко шо він у нас візволяв???
Відповісти
Ото вже правда, певно з Гудимою під універмагом фінські чоботи!!!
Відповісти
Дякую ВО"Свободі"за співчуття...А тим що сміє ганьбити людину яка відійшла в Царство Небесне,Бог обов'язково покарає...Мій Тато був справжнім сином свого народу,люблячим батьком,та турботливим дідусем і я нікому не дозволю ганьбити його пам'ять!!!!!
Відповісти
Скажіть будь~ласка як вам вистачає совісті глумитися над пам'яттю померлого? Хто вам дав право оскверняти його ім'я? Я більш ніж впевнена,що особисто ви ніколи не були знайомі,бо той хто хоч трішки знав покійного знає,що він був прекрасною людиною,батьком і справжнім націоналістом!!! І до речі:вчіть українську мову,бо бачу,що з цим недуже!!!!!
Відповісти
Останні новини
Помер ветеран національно-визвольного руху на Волині
04 листопад, 2013, 14:04