Луцький «Континіум» переміг запорізьку «Орбіту». ФОТО

У понеділок, 4 листопада, ВК «Континіум-Волинь-Університет» зіграла матч-відповідь зі запорізькою «Орбітою-ЗТМК-ЗНУ».

Лучанкам вдалося взяти реванш за програний матч першого дня, ‒ пише Слово Волині.

За справу волинська команда взялася з перших хвилин гри і пішла на першу технічну перерву з шестиочковою форою ‒ 8:2. Далі господарі свою перевагу потрохи розгублювали. Коли запоріжанки впритул наблизилися в рахунку ‒ 21:19, ‒ Олена Алексєєва, тренер лучанок, взяла перерву, щоб заспокоїти дівчат.

Помилка гостей та м'яч Анни Житовоз здавалося б подарували перемогу лучанкам ‒ 23:19, ‒ та підопічні Ігоря Філіштинського не здавались ‒ 23:21. Олена Олексієвна знову змушена брати перерву. Далі події розвивалися дуже швидко. Анна Степанюк пробиває в аут ‒ 23:22, за неї відігрується Анастасія Тищенко та запоріжанки знову наздоганяють ‒ 24:23. Останній м'яч, потрібний для перемоги, впав на половину поля запоріжанок від блоку Анни Житовоз та Тетяни Яцків ‒ 25:23.

У другій партій волинянки заграли ще впевненіше. Вже менше хвилювалася Анна Степанюк, як результат багато успішних атак у її виконанні. 25-й знову принесла Тетяна Яцків з блоку ‒ 25:14.

Схаменулась «Орбіта» лише в третьому сеті. Гості зуміли впевнено перемогти цей відрізок гри, пішовши у відрив після другого технічного тайм-ауту ‒ 15:25.

У запеклій боротьбі пройшла четверта партія. Весь період гоподарі були в ролі наздоганяючого, але різниця була невелика ‒ два-три пункти. Наприкінці луганчанка Анастасія Тищенко встановлює паритет у сеті ‒ 23:23. Через ряд помилок Запоріжжя знову попереду, та вже Анна Степанюк обнуляє рахунок ‒ 24:24. Перемогу в цій парті своїй команді подарувала запорізька двійка ‒ Лідія Лучко, ‒ забивши два ідентичні м’ячі ‒ 24:26.

В останньому сеті лучанки за шаленої підтримки трибун таки зуміли зламати хід гри.

Найбільше тут настріляла Анна Степанюк, активно в гонку бомбардирів підключилась і Анна Галицька. А останнє очко з блок-ауту принесла лучанкам Юлія Молодцова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А фото де?
Відповісти
Вперед Волинь!Дівчатка так тримати! Ми Вас любимо! Хорошулі Ви наші!!!
Відповісти
Останні новини
Луцький «Континіум» переміг запорізьку «Орбіту». ФОТО
04 листопад, 2013, 19:02
На Рівненщині ‒ спалах кору
04 листопад, 2013, 18:34