Луцька вулиця «тоне» в багнюці

Луцька вулиця «тоне» в багнюці
Мешканці будинків, розташованих на вулиці Сосюри в Луцьку, не перший рік страждають від багнюки, яка виникає через діряву трубу з технічною водою.

Тут не те що пройти - проїхати складно, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Люди розповіли, що ще не бачили цю дорогу сухою. Бо тут постійно протікає труба з технічною водою, яка належить, за словами мешканців, картонно-паперовій фабриці.

«Ця труба закладена в 60-х роках. Якщо термін експлуатації вийшов, значить треба її хоча б підремонтувати. Останній раз кажуть, хлопці приїхали, розкопали, десь дві неділі назад але нічого тут не змінилося, воно дальше тече», - зазначила місцева мешканка.

Люди стверджують, що неодноразово зверталися до керівництва фабрики, проте реагування так і не побачили. Місцеві переймаються, бо ж через постійну вологість і воду, яка з-під землі підмиває їхні помешкання, будинки починають тріщати по швах.

Фірми, які розташовані на вулиці, "не підключилися" до вирішення проблеми.

«Вот УНІДОР сьогодні вирішив проблему. Канаву прокопали, вирішили хай вода отак стікає, ну як Сапалаївка, одним словом, бо там каналізація навпроти нашого будинку - хай туди стікає. Те що тут ми є, їх не обходить. Головне заїхати і працювати», - кажуть місцеві жителі.

Крім того, вода, яка витікає із труби, тече на високовольтні електромережі, які лежать під землею. Жителька вулиці Олена з цього приводу зауважила: «Пустили воду на той кабель. Пустили воду 50 сантиметрів і кабель».

В минулому році заступник директора департаменту Микола Осіюк запевняв журналістів, що питання із дорожнім покриттям на вулиці Сосюри вирішується. Мовляв, їздили, дивились, перевіряли. Обіцяли ще й сусідню вулицю відремонтувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай зберуться жителі вулиці ,зберуть підписи і заяву на стіл міському голові-можливо включать в план ремонту.
Відповісти