Син вбив батька, хоч і не хотів його смерті

Син вбив батька, хоч і не хотів його смерті
У Луцьку у власній квартирі під час сварки син завдав батькові травм, від яких той помер.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Про те, що у сусідній квартирі відбувається бійка, правоохоронцям повідомив лучанин Костянтин Д. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, що 66-річний власник квартири Олександр Є. потребує медичної допомоги. Викликали карету «Швидкої допомоги», втім лікарі констатували смерть пенсіонера. Причина смерті – аспірація дихальних шляхів кров’ю.

Виявилося, близько 13:00 28-річний син господаря Дмитро Є., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився з батьком, а потому завдав йому кілька ударів кулаком в обличчя. Як наслідок – пенсіонер отримав відкритий перелом кісток лицевого скелета, що й викликало механічну асфіксію.

Як розповів начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Поторась, Дмитро Є. не заперечував, що між ним та батьком виник конфлікт, внаслідок якого він побив його.

Утім підозрюваний зазначає: смерті його не передбачав і не бажав, адже не вважав, що така травма може бути небезпечною для життя.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 119 КК України (Вбивство через необережність).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нихренасе, не хотел он. отца по морде "необережно" стукнул - и "відкритий перелом кісток лицевого скелета". вырастил, папа, сына.
Відповісти
Останні новини
Син вбив батька, хоч і не хотів його смерті
28 лютий, 2012, 09:33