У Луцьку пікетували облдержадміністрацію. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку пікетували облдержадміністрацію. ФОТО. ВІДЕО
Під стінами Волинської облдержадміністрації відбувся мітинг, у якому взяли участь до тисячі людей.

Акція розпочалася у вівторок 5 листопада о 13:15.

Люди зайняли частину площі перед фасадом волинського «білого дому». Серед мітингувальників - гравці, тренери, вихованці дитячої школи ФК «Волинь», футбольні уболівальники та просто люди, які, з їх слів, прийшли підтримати луцький футбольний клуб.

Учасники розгорнули плакат з написами «Клімчук – руки геть від волинського футболу» та інший – із символікою ФК «Волинь».

Найактивніші розмістилася у центрі учасників акції і скандували, з-поміж іншого: «Руки геть!», «Волиняни!».

Приблизно о 13:30 один із мітингувальників зачитав звернення до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука. Зокрема, у ньому йшлося: «Шановний Борисе Петровичу! Вимагаємо не добивати волинський футбол, який і так на сьогоднішній день перебуває у ненайкращому стані».

Окрім того, у зверненні йшлося про те, що матеріально-технічна база як ФФВ, так і в районах та містах області практично знищення через недолуге та непрофесійне керівництво футбольною організацією Василем Столярем.

«Нам відомо, що ви активно перешкоджаєте тим позитивним змінам, які пропонують кандидат на посаду голови ФФВ Савчук Юрій Петрович та його команда», – йшлося у заяві.

Опісля проголошення заяви секретар-референт ФК «Волинь» Андрій Розтока заніс звернення до приймальні голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Близько 14:00 учасники мітингу почали розходитися.

Кілька груп людей залишилося стояти під приміщенням ОДА. Судячи з розмов між ними, люди «чекають грошей». Репортер ВолиньPost'у намагається з'ясувати детальніше, про які гроші йде мова й видання повідомить про це згодом.

Нагадаємо, днями розгорівся конфлікт між власниками ФК «Волинь» і головою Федерації футболу Волині Василем Столяром. У клубі заявляють, що Столяр заодно з головою ОДА Борисом Клімчуком «знищують волинський футбол».

Насправді, як стверджують експерти, суть конфлікту - у намаганні посадити «свою» людину на посаду голови Федерації футболу Волині. Голову обиратимуть на звітно-виборчій конференції ФФВ, яка відбудеться 14 листопада.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук раніше заявив, що просить «не чіпати його» стосовно питання керівництва Федерації футболу Волині.

Щодо обрання нового голови ФФВ Клімчук заявляв: «Переможе сильніший. Від прізвища аж ніяким чином не залежить доля ТОВ «ФК «Волинь». Футбольний клуб є колективним членом ФФВ, всі заявки, все підписується, які питання? Стадіон «Авангард» – у власності клубу, що ще хотіти, тільки грати, грати і грати».

Як розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук у коментарі ВолиньPost'у, не зважаючи на те, хто стане головою Федерації футболу Волині, він робитиме усе, щоб футбол в області був і розвивався надалі.

Андрій Розтока несе звернення голові Волинської ОДА Борису Клімчуку
Андрій Розтока несе звернення голові Волинської ОДА Борису Клімчуку





Відео з сторінки Діми Дімарчука в соцмережі Вконтакте

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"небайдужі" по 50 или по 100 получили? :)
Відповісти
Читай уважно: чекають )))

ілька груп людей залишилося стояти під приміщенням ОДА. Судячи з розмов між ними, люди "чекають грошей". Репортер ВолиньPost намагається з"ясувати детальніше, про які гроші йде мова й видання повідомить про це згодом.
Відповісти
Когда я читал, этого ещё не было написано :-)
Уже даже есть инфа про 25 в час :-)
Відповісти
На сайті ВН почалась "зачистка" модерація коментів!!! Ганьба ВН!!!
Відповісти
Вони постійно цим займаються. Як тільки напишеш про "фаховість" їхніх публікацій, відразу ж "делете"
Відповісти
не знаю на рахунок ВН, а от у ВолиньPost" зачистка" коментів - це любе діло!!!
Відповісти
А де Савчук, Кварцяний, де представники клубу...? До кого Клімчук мав виходити - до дітей?:) Ото вже "організатори"!:)))
Відповісти
Спостерігав щойно картину: після "мітингу" на майдані залишилась горстка молоді, сидять, курять... Йде колоною, по тротуару, у бік пр.Волі, колона ліцеїстів - ви б почули, що ті "мітингувальники" у їхню адресу вигукували, образи у бік дітей!!! Позорисько!!! Не дарма кажуть, що ультрас, як вони себе називають - це відморозки!!! І ото таких Савчук і Ко. нацюцькали на Київську?! То і не дивно, бо "ці" толком ніколи і ни чим не цікавились і використовують ціх безмізкових як "гарматне" м'ясо! Ганьба!!!
Відповісти
А, на, холєру (вибачте на слові), нам той футбол?
Відповісти
да нехай був би )))
Відповісти
А хот-догами де торгувати?
Відповісти
Тебе не питають, зашморганий полішуче.
Відповісти
Перечитайте статтю в повиправляйте помилки.
Відповісти
вийшли лохи,попищали-а толку?
Відповісти
Футболісти є футболісти. З гумовими мізками. У великому плакаті - велика помилка: Звертання "Клімчук" повинне виділитися комою, а не рискою. А де ж журналіст Конкевич? Чи він вже й читати забувся у футболі?
Відповісти
Ну вас і бортанули...
Відповісти
Стидоття... діти й не знають, що їх використовують.( Махаються дядьки, а дітки встеляють собою одному із них доріжку...
І не у футболі тільки справа, ой, не в ньому...
Відповісти
То той Савчук,що колись на "шухері" стоявв 90-х ?
Відповісти
мєнт ти попутав.на шухері ваші на бобику..
Відповісти
Ще в радянські часи мій університетський приятель називав футболістів і футбольних фанатів головоногими. По молодості я з ним не погоджувався: є ж серед них культурні і освічені люди. Нинішня ситуація вщент розвіяла мої юнацькі протести і показала, що футболісти сьогодні - низькопробна попса, яка підсіла на брудне бабло, як наркоман на голку. "Хліба і видовищ!" кричали плебеї, але не громадяни. Ген бидляцтва заразний - він прийшов з Древнього Риму. Щоб стало цікавішим життя, треба викинути "ящик для ідіотів" і забути стежку на баблячий футбол.
Відповісти
Судя по комментариям, все любители футбола!
Відповісти
Бу-ба-бу до чого твої слова,що ти плетеш?
Відповісти
Чи не ти,шановний, відносишся до тих фанів, яких вчора збирали на Авнгарді і розказували які гасла кричати.... А вони, з витріщеними баньками і захмарними ідеями в голові не вловили головного - що вами грають як дешевими маріонетками... Бо потім і пояснити ніхто не зміг, в чому, власне проблема, де джерело...
Відповісти
Всі гасла які були використані на мітингу це гасла які використовуються на матчах,ніхто нами не кирує кожний має свою голову на своїх плечах
Відповісти
Савчук і Кварцяний ще раз довели,що вони клоуни:)Банери самі хлопці казали їм надрукували в клубі.Юрі Конкевичу респект,бо сам організував дітей і на захід як "порядна" людина не пішов.Моя повага до дітей-фанів нашої команди,але хлопці зрозумійте,вас використовують всліпу Палиця і Кварцяний що жах як боїться втратити роботу.Його як тренера не хоче бачити в себе жоден клуб України.А Савчук спочатку хай напише що зробив на сьогодні для Волині взагалі як депутат.І ще,чому Кварц та Сава так бояться,що на виборах голови ФФВ переможе Чорнуха???Я цю людину знаю особисто.Це людина слова.Сам грає у футбол і у міні-футбол.З командою не раз ставав переможцем чемпіонату області з футболу та міні-футболу.А подивіться який стадіон відгрохав в Маяках.Тільки в цей стадіон з інфраструктурою він вклав 1,6 млн.гривень.Там і дорослі і дітки зараз грають.А що зробив Савчук для волинського футболу???НІЧОГО.Отаке НІЧОГО і треба Палиці на посаді голови ФФУ:)))
Відповісти
1. Конкевич на заході був.
2. Конкевич справді порядна людина (без лапок).
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/14952-na-volyni-vidkryly-novyj-stadion-foto
Відповісти
Та нє, "куме", був я там. Чого ж ти, собака дика, так? Правда, дітей не організовував - не на те вчився) Давай, виходь на герць словесний, тільки не під ніком. Не кум ти мені, не кум...
Відповісти
Блііін, знову все переплутали! Казали ж їм йдіть на проспект Перемоги!!!І плакат не той взяли. Тра було брати із написом: Віддайте наші гроші!!!
Відповісти
Не можу дочекатись словесного герцю з Конкевичем. Кум ти чого не відписуэш йому???
Відповісти
У Юри мізків вистачить не вступати тут у словесний понос з школотою!:)
Відповісти
Чому ніхто не говорить про те, що сьогодні завдяки тому, що "Волинь" у вищій лізі, сотні дітей грають у футбол, ведуть здоровий спосіб життя і мають де себе подіти? Те, що ВолиньPost любить перекрутити факти, то це факт!!! Чому побачили купку молодиків, які може лишились після мітингу, а може підійшли потім, і будуєте на цьому обговорення? Чому мовчите про батьків, які турбуються про подальшу долю дитячого футболу на Волині й шукаєте помилки там, де їх шукати не потрібно, а просто необхідно сьогодні УСІМ підтримати волинський футбол
Відповісти
А при чем тут митинг? Драка же за кресло главы ффв, а не за детей. Никто там на футбольный клуб не давит - не слушайте чепухи.
Відповісти
В хід у боротьбі за крісло голови ФФВ пішла "важка артелерія". Щойно про цей мітинг говорили в ТСН на 1+1. Чому ж таке привабливе крісло керівника ФФВ?
Відповісти
Що ж ви всі люди такі невдячні?:( А хто ці футбольні школи починав, розвивав, коли ще Волинь у першій лізі була, забули - Василь Столяр! А скільки ці "інвестори" в клубі? І їм вже панувати у Федерації футболу регіону захотілося? Може спочатку щось зробите для клубу, а потім будете права качати? А то тільки все на словах і на всьому готовому і тут раптом їм владу заважає, а самі ні-чо-го, а тільки прикриваються благими справами і все бла-бла...! А Столяр скільки з "владою" воював і робив для клубу?! А ці що? Віджимають клуб і влади хочуть, ось що вони роблять! Це для тих хто сліпий і нічого не бачить!
Відповісти
Михайло, як ти встигаєш за всім стежити?:)
Все дуже просто, пояснюю: відомо, що головний інвестор ФК Волинь Ігор Палиця, який є партнером Коломойського, якому належить група компаній 1+1! Ось на "прохання" зверху і робляться сюжети на 1+1! Вибори не забули, як Палиця використав "плюси"?:) Все легко і просто!
Відповісти
дякую, кеп! :)
Відповісти
Кум, повністю вас підтримую!!!

Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетували облдержадміністрацію. ФОТО. ВІДЕО
05 листопад, 2013, 14:32