У центрі Луцька вбили молодого хлопця, винного «відмазують», ‒ ЗМІ

У центрі Луцька вбили молодого хлопця, винного «відмазують», ‒ ЗМІ
Чоловіка, який влітку вбив у центрі Луцька хлопця, «відмазують».

Справу перекваліфікували на таку, яка передбачає менший термін покарання, ‒ пише ТРК Аверс.

13-го липня о 8:00 в дворі будинку 6, що на проспекті Волі, сталася трагедія. Навпроти закладу компанія приблизно із п’яти хлопців розпочала бійку проти двох молодиків. Один із постраждалих отримав тяжкі тілесні ушкодження. Як розповіла мати постраждалого Ніна Солонінко, нападник наніс хлопцю точний удар рукою в щелепу, від чого молодик упав. «Ударили професійним ударом, лівою в підборіддя, він зразу вирубився. Без свідомості і плюс удар в асфальт», ‒ каже вона.

Поки компанія била іншого хлопця, на лежачого хлопця ніхто не звертав увагу. І лише через декілька хвилин помітили, що він не рухається. Ще за якийсь час під’їхала Державна служба охорони. Правоохоронці зайнялися хлопцем, а тим часом нападники поїхали з місця злочину. Через кілька хвилин прибула карета швидкої допомоги, яка і забрала постраждалого до лікарні. Згодом рідні хлопця дізналися,що він у важкому стані в лікарні, його готують до операції.

«Всі говорили, що він упав, сам упав і все. Там був дільничний на місці розслідування. Всі говорили, що він упав», ‒ розповіла мати.

Постраждалий Петро Солонінко в результаті сутички отримав відкриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку і від травм через сім днів, не виходячи з коми, помер. Кримінальну справу проти нападника відкрили через 4 дні після побиття хлопця. Спочатку йому інкримінували частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України ‒ умисні тяжкі тілесні ушкодження. Проте майже через місяць справу перекваліфікували і нападнику інкримінують вбивство через необережність. Прокуратура з таким формулюванням статті погодилася.

Адвокат постраждалої сторони Олександр Лавренчук констатував: «Прокуратурі не хочеться визнавати свою бездіяльність на стадії досудового розслідування, я вже озвучував у судовому процесі, абсолютно невмотивованою виглядає постанова слідчого від 19.08. перекваліфікація з ч.2 ст 121 по якій первинно було порушено кримінальну справу на 119… Обвинувачення вбачає необхідність обвинувачення за більш тяжчою статтею, вона передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років, а санкція статті 119 вбивство через необережність ‒ від 3-х до 5».

Крім того, хлопцю навіть не обрали жодного запобіжного заходу. Як розповіли рідні загиблого Петра, у нападника впливові родичі: «Його мама працює в паспортному столі, тут, де прокуратура, на міграйційних паспортах… Дідусь ‒ підполковник міліції в відставці, бивший КГБіст, в нього знаменитий Поляйчук адвокат, от і вони працюють», ‒ зауважила Ніна Солонінко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жінку звати Віра Солонінко (а не Ніна)
Відповісти
Потерпілим краще найняти кіллера, ніж фінансувати адвоката та жити з почуттям несписчедливості.
вбив людину навмисно - здохни сам, це сама справедлива формула життя.
Відповісти
Як наша підлабузна феміда стелтиметься під прокуратурою. Наші судді слабаки підстилки прокурорські
Відповісти
"...Крім того, хлопцю навіть не обрали жодного запобіжного заходу..."
А от Громадянина В., якого нещодавно затримували правоохоронці в костюмах Волиньгазу, тромають з "браслетом" під домашнім арештом за вчинення "кіберзлочину" (тобто, роздачу Інтернету без ліцензії). А ще й хочуть статтю за "умисні тяжкі" (від 7 до 10 років) перекваліфікувати на "вбивство через необережність" (від 3 до 5).
Діду Терещук! Скликай брифінг! Непорядок!!! -)))
http://www.youtube.com/watch?v=M7-t8f22xB4
Відповісти
чому життя таке несправедливе чому хороша людина мае гнити в земли а якась мразь видседить и дали буде розважатись !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Відповісти
Волинь Пост перетворюэться в жовту прессу...Якщо Вам надали не достовірну інформацію і Ви не перевіряючи її,ще й напевно перекрутивши опубліковали на превселюдний огляд...Якщо це не умисне убивство,а хлопцю життя не буде,його клянуть усі не знаючи ПРАВДИ!!!
Відповісти
Там у хлопця дуууууууууууууже впливові родичі. Його відмазують, як можуть, але правда переможе
Відповісти
Цікавий сюжет Інтера про подію: http://www.youtube.com/watch?v=-WrajTU3ZU4
Відповісти
Відео прибрали, проте оригінал на сайті Інтер http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/11/06/940860.html
Відповісти
Та цей виродок, так і буде продовжувати робити своє якшо його не посадять! Він УБИВ ЛЮДИНУ! якшо його не покарають, то БОГ є на небі який все бачить!!!
Відповісти
Для чого писати такі страшні слова не розібравшись в ситуаціі. я особисто знайомий з постраждалим і обвинуваченим і можу впевнено сказати що все написане не так однозначно. Це був просто удар який ,на жаль, закінчився смертельно, невже ніхто з вас не приймав участі у бійках і не може припустити, що випадково міг би опинитися на місці звинуваченого? І можу сказати, що звинувачений ніколи не користувався своіми "дуууууууууууууже впливовими родичами". Міг би написати кілька слів про загиблого, але про мертвих погано не говорять.
Відповісти
Дякую за комент, але я знаю його діда, то він завжди користувався своїм службовим положенням. Ви хочете вигородити винного? А поставте себе на місце постраждалих, бо що посієте, те і пожнете
Відповісти
Молодого хлопця вбили, вбили чиюсь дуже любу і важливу дитину, вбили під час бійки, при чому били його і винуватих наше правосуддя не бачить, не сталось нічого страшного, ніхто не понесе покарання, ніхто навіть вибачень не принесе. Вбивати можна? Правосуддя то що, вбивати можна? А можна вбити вас, ваших дітей, близьких, правосуддя?
Відповісти
Інфу з Ютуба прибрали, але лишилося на Інтері http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/11/06/940860.html
Відповісти
процес не зупинити http://www.youtube.com/watch?v=biFwkrQ4NJA можна глянути і тут
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька вбили молодого хлопця, винного «відмазують», ‒ ЗМІ
05 листопад, 2013, 15:13