Як Луцьк відзначить Новий Рік та Різдво

Як Луцьк відзначить Новий Рік та Різдво
Луцька міська рада витратить на офіційне відзначення Нового Року та Різдва 22 тисячі гривень.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Миколи Романюка.

Зокрема, мер розпорядився, щоб прикрасили фасади установ та підприємств міста.

З 1 грудня на Театральному майдані діятиме святковий ярмарок, а з першого по сьоме грудня проводитимуть презентацію проекту «Луцьк очима дитини» в рамках промоційної кампанії патріотичного виховання «Я – Лучанин».

Засвічення головної ялинки запланували на 16:00 19 грудня.

З 19-го і по 29 грудня на головній площі Луцька «гудітиме» дитячий святковий фестиваль «Зимова казка – 2014».

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ЛУЦЬКУ СВЯТКУВАВ НОВИЙ РІК-2013

26 грудня в Палаці учнівської молоді відбудуться заходи для дітей пільгових категорій.

27 грудня в навчальних закладах проведуть тематичні ранки для учнів 9-11 класів, для інших школярів святкування відбуватимуть 20-27 грудня.

На 9 січня в Палаці культури запланували великий різдвяний концерт. 12, 14 та 19 січня відбудуться Міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку», міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!» і конкурс спортивного бального танцю «Різдвяні зірочки».

Окрім того, протягом грудня-січня відбуватимуться концерти у Будинку культури мікрорайону Вересневе та у Теремнівському будинку культури.

Будуть в місті й спортивні заходи. Так, 9 та 10 січня відбудеться турніру з хокею «Золота шайба», а наприкінці грудня - змагання з плавання «Новорічні призи Луцької міської ради».

Відповідно до документ на святкування витратять з бюджету 22 тисячі гривень, з яких 4 тисячі «піде» на виготовлення афіш, програм святкових заходів, ще три тисячі - виготовлення біг-бордів, сіті-лайтів з вітаннями міського голови, а по 1,2 тисячі витратять на оренду площ біг-бордів та сіті-лайтів і поклейку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"круто"! тобто з 30 грудня і по 9 січня в нас знову нічого не відбуватиметься. А, ну да, наше управління культури в вихідні не працює. Чогось раніше і дискотеку в центрі на новий рік робили, і святкові гуляння на Різдво. А зараз - тільки в грудні тупі засвічення ялинки в робочий (і навчальний) час, і святковий концерт 9го числа. А що в самі свята Луцьк робитиме? Горілку питиме?
Відповісти
Жах.... Можна подумати, що про святковий настрій будуть нагадувати лише біг-борди. Дуже сподобала програма. Це той випадок, коли реально краще їхати у якесь село і кидатись сніжками, наприклад. Там хоч сніг чистіший. П'ють же скрізь безбожно. Думаю, що якби і не було тих усіх нещирих привітань на кожному куточку, то ніхто б і не помітив. Зберегли б здоров'я людей, які при вигляді такого будуть щиро плюватись і заробляти при цьому собі ангіну. Нехай дорога і кохана влада пробичить мене, але сором їм.. Сором
Відповісти
Я повністю із Вами згідний
Відповісти
Останні новини
Як Луцьк відзначить Новий Рік та Різдво
05 листопад, 2013, 16:05