«Зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях: версія жертви

«Зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях: версія жертви
Студентка Ківерцівського медичного коледжу, яку, ніби, зґвалтували у сауні розповіла свою версію того, що сталося.

Поговорити з дівчиною вдалося журналістам ТРК Аверс.

Перш за все, за її словами, компанія, з якою 16-річна студентка поїхала до сауни, складалася на половину з дівчат та хлопців. Їх було близько 10-ти. Як пояснила співрозмовниця, дівчат було 4, а пізніше правоохоронці сказали, що разом усіх було 9. Серед них ‒ і подруга постраждалої з кавалером.

За словами дівчини, погодилася поїхати тому, що її запросив юнак, з яким гарно дружили, хлопець запевняв: нічого страшного не станеться. Спочатку дівчина спілкувалася лише зі своїм знайомим, а от пізніше у компанію прийшов ще один «гість». Саме він, як переконує потерпіла, і зґвалтував її.

Чоловік, про якого йдеться, за словами неповнолітньої, відомий у місті з негативного боку. Дівчина розказала, що його бояться, тому присутні не заступилися, хоча вона плакала і кликала на допомогу, а товариш, з яким вона приїхала, «вилетів» з сауни.

До слова, постраждала не пам’ятає, чи брали участь у зґвалтуванні інші хлопці, каже, що між тим як втрачала свідомість, бачила ‒ поруч був ще дехто з компанії, проте не може стверджувати, що це факт.

Розмову видання подає без змін:

‒ Я їхала туди з другом і покликала з собою подругу, бо самій моторошно було, хоча, друг запевняв, що ніхто до мене не полізе і просив, щоб подругу цю я не брала, тому що її хлопець друг того ... що зробив це! Якщо би подруга не поїхала, то цього б не було… Мій друг був постійно біля мене, бо знав, що то за людина, але сам його і боявся, я так зрозуміла, бо коли той прийшов п’яний, друг «вилетів» з сауни, і навіть коли я кричала і просили допомогти, то ніхто і не пискнув! Але моя подруга постаралась мені допомогти і все одно він її вигнав.

‒ Він один тебе зґвалтував?

‒ Один! Але я не можу зрозуміти одного, коли це відбувалося в парілці, то я вроді бачила ще хлопців, але я помалу втрачала свідомість, то я не знаю, чи то марилось, чи то правда, але скорше всього він один.

‒ Ти щось пила? Ти кликала на допомогу? Чому ти втрачала свідомість?

‒ Їх було, може, десь 10 чоловік, рахуючи з дівчатами! А ніхто нічого не зробив, бо «ТОГО» всі боялись... Звичайно, мене старались після цього заспокоїти. Казали взяти себе в руки і до цього казали, що так жорстоко не робиться, а йому то було десь! Він ще погрожував це зробити знову, а якщо хтось «випнеться», то хай потім не жаліється.

‒ Так все-таки, чому ти втрачала свідомість? Це могло бути під дією алкоголю?

‒ Перед тим я нічого не пила! Звичайно, я кричала, плакала і просила, та було марно, а свідомість я втрачала, бо там була висока температура, а я ще в пуховику зимовому була. Вже після цього, коли мене заспокоювали, то дали мені випити, щоб я не кричала, не плакала і спокійно додому поїхала. Якийсь хлопець заказав таксі і повіз додому ‒ це було вже зранку! І я дойшла додому.

До слова, за словами постраждалої, подруга, яка теж навчається у Ківерцівському медичному коледжі, після інциденту спокійнісінько лишилася в сауні з кавалером. Наступного дня саме від неї про випадок з «новими» пікантними подробицями дізнався увесь коледж. Постраждала переконує, що подружка розповіла, ніби та сама винна і що «переспала» не з одним, а з кількома хлопцями. Наступного дня дівчина поїхала в Луцьк по передачу від бабусі. Вже там вона в аптеці купила різних таблеток і випила їх. В коледжі після цього, за її словами, жартували, мовляв, невже не могла спочатку передачу принести, а вже потім їсти таблетки.

Дівчина стверджує, що їх було не 5, це все плітки. Хлопця, який ґвалтував, дівчина назвала Пашою, а також розповіла, що чула, ніби за його спиною ‒ вже є такий випадок.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у ЗМІ з’явилася інформація, що у Ківерцях п’ятеро чоловіків «зґвалтували» неповнолітню. У міліції тоді сказали, що «все було добровільно. Натомість мати дівчина переконувала, що насильство було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну коли так, то хай пише заяву
Відповісти
паша це ти????
Відповісти
Зате щирі українці встигли з ніг до голови дитину облити брудом.
Відповісти
дитину?
Відповісти
Яка нормальна "дитина" поїде в 16 РОКІВ в сауну???
Б...ть вона просто от і все.
Відповісти
гнилое общество, гнилые рты, гнилые мозги. не все, конечно, но много таких.

http://crime.in.ua/statti/20131105/kiverski-inzident

http://crime.in.ua/news/20131101/gruppovoe-iznasilovanie
Відповісти
На приведенном выше видео можно лицезреть циничное отношение администрации к произошедшему. Педагоги твердят, что за девчонку они не в ответе (по закону – это ложь, поскольку педагог за вверенных ему несовершеннолетних воспитанников несет ответственность вплоть до уголовной). Не краснея, преподаватели заверяют журналистов, что попасть на «колхоз» для любой девушки – обычное дело. Здесь уместно было бы процитировать высказывание директора колледжа Татьяны Комшук, взятое из её интервью: «У нас гораздо больше опеки со стороны кураторов, мы знаем мир этих детей, стараемся не оставить никого наедине с проблемами».
Відповісти
Ой полетять пагони в наших міліціянтів... ну в декого з ківерцівських - то точно...
Відповісти
да бля полетять .до чого?
Відповісти
Їй 16. Що вона хотіла в сауні?Була в зимовому пуховику в парілці?... точно нічого не пила. А паша х..й каструвати таких. БАТЬКАКМ НА ЗАМІТКУ
Відповісти
"До слова, за словами постраждалої, подруга, яка теж навчається у Ківерцівському медичному коледжі, після інциденту спокійнісінько лишилася в сауні з кавалером. Наступного дня саме від неї про випадок з «новими» пікантними подробицями дізнався увесь коледж. Постраждала переконує, що подружка розповіла, ніби та сама винна і що «переспала» не з одним, а з кількома хлопцями. "
ОТ КОГО КАСТРУВАТИ ТРЕБА!
Хіба це подруга?!
Підставили дитину на всі 100!
А хто такий мудрий,то памятайте,що бумеранг запущений.Не з Вами,то з Вашими дітьми ,родичками може статися подібне!
Інше діло, що була в пуховику!НЕ ЗИМА!!!!
Відповісти
Секс з неповнолітньою - ЗГВАЛТУВАННЯ,навіть "добровільний"
Прокуратура втратила совість.
Відповісти
100%... тільки цього питання ніхто не піднімає чомусь ...
Відповісти
Воно то так... сумно ы навыть страшно... АЛЕ! У журналістів э якась етика елементарна? панове, у Вас же як у лікарів має бути правило: НЕ ЗАШКОДЬ! Якщо дитина це важко переживає, хоче забути і не ворушити, навіщо все це підіймати? Від ваших публікацій у неї можуть бути значно більші проблеми, а ваші спроби "добитись" того, чого дівчина не бажає - це, вибачте мені,... лише спроба написати нарешті рейтинговий матеріал...?
Відповісти
Без журналістів цих злочинців легко відмажуть.
Потрібно оприлюднювати факти приховування злочинів.
Відповісти
Так це ж "Аверс" у всій красі... Не перед чим не зупиняться заради дешевої сенсації! Школа Величка у дії!!!
Відповісти
Аверсу за этот материал памятник. Если бы не они, все так и заглушили бы.
Відповісти
Шановний "шпак", я вважаю, що якщо дівчина не хотіла би дати це інтервю, то вона б і не розказувала б журналістам...правда? сумніваюся, що журналісти насилу вибивали це інтервю...ви взагалі "дружите" з логікою?
Відповісти
Насильника и всю компанию,что спокойно смотрела - кастрировать и повесить вверх ногами.
Відповісти
дуже легко для них так... просто "на зону"...там вони за все дадуть відповідь...
Відповісти
а зачем вверх ногами???
Відповісти
половину дівчат в Україні у віці 16 років ьзнають що таке і були в сауні це ще нічого не означає, а от пашу потрібно також згвалтувати після такого 5-ма хлопцями причому))
Відповісти
От тепер панове доведіть, що ви міліція а не "мусора". Це вже честь мундира. Дарма ви тормозити почали ставки щойно зросли не на вашу користь.
Відповісти
Сауна - це не бордель. Піти в сауну і зайнятись сексом тотожно лише в мізках хтивих дегенератів. Боятися йти в сауну, бо до нас завалиться "чийсь друг" і почне всіх гвалтувати? І, зрештою, сауну часто використовують, як просто бар. Сумно, що жінки самі сприймають себе як рабинь. А що далі: ходити на дискотеку, вдягати коротку спідницю, сідати в машину до кавалера – тепер це все провокація? Ми від цього повії? Не робіть так, відстоюйте свої права, ви такі ж члени суспільства, як чоловіки.
Відповісти
морду бить учиться надо. очень помогает. как-то сразу перестают приставать.
Відповісти
Вийшла дівчина ввечері з дому. Згвалтували. Так їй і треба. Знала куди йшла. Бо чого ходити по вечорах ще й коли ти молода і гарна??Була у спідниці? - Точно сама нарвалась!А якщо це її знайомий був, то взагалі це вона на нього сама накинулась!!! - Це логіка тупих, закомплексованих людей, які радіють з чужого горя і судять по собі!Не дай Боже шановні, щоб таке трапилось з Вашими родичами, друзями або ж дітьми!Бо гарантія на 85 , що про них теж скажуть "сама виновата"
Відповісти
Пашу згвалтувати привселюдно на площі, а потім спалити живцем!!! Рідкісна сволота із сволот!!! А цих "друзів" теж на вишку!!! А менти-мусора це прикривають!!!
Відповісти
А викладачі медколеджу і його очільниця Комшук повинні не віддавати документи постраждалій, а допомогти щоби навчалась. А "подругу"-зрадницю вигнати з позором!!!Як після цього вона може жити у КіверцяХ! Назвіть її!! Ми допоможемо їй виїхати з міста!!!
Відповісти
Ну що тут казати, ця дівчина в Ківерцях прославилася вже давно!!! А те що її в 16 років захотілося гуляти ніхто тут не винен, вирвавшись від мами почула свободу. Чому через деякий період часу почали зясовувати все, коли справу було закрито???
Відповісти
На рахунок інтерв'ю мами випускниці, яке проходило в навчальному закладі: це не підозріло, що пройшов час, маму зустріли випадково і мама знала, що це аверс і треба дати інтерв'ю на рахунок згвалтування!!!!???? Навіщо псувати репутацію коледжу і звинувачувати хлопців незнаючи всієї правди, а робите висновки з публікацій аверсу, де це все підкупне і зроблене заради популярності.
Аверс хоче високого рейтигу за рахунок навчального закладу і місцевих хлопців!!
Люди робіть висновки, не будьте егоїстами не робіть все заради слави.
Відповісти
о!правда!
Відповісти
репутація коледжу була і так не важною.А тепер після цинізму викладачів (куратор зібрала одногрупників і таку ахінею несла про ту дитину та й ще під загрозою виключення заборонили навіть слово дітям сказати)про яку репутацію можна говорити. Журналісти Аверсу справді молодці.якби такими були всі журналісти .
Відповісти
Аверс це робить не для дівчини, але тим не менше робить не погану справу. Іноді і таке можливо. Тут же справа не лише в постраждалій, її не бажання відкрито заявити про гвалтівника зрозуміле, але не правильне. Вона може це припинити вже сьогодні, або це припинить одна з наступних жертв – хтось сміливіший.
Відповісти
Очень офигенные журналисты. Доколе читал, то чуть не обрыгался от текста. Вы, бл*ть, что заканчивали? Решили передать "слово в слово", так передавайте смысл, а не слова, которых нет вообще ни в каких словарях. Читать противно.
Касаемо самой ситуации, то мнение как бы двостороннее. Сейчас модно стало малолеткам-девушкам переспать (в лучшем случаи с одним, а не с многими за одну ночь), а потом пожалеть, сделать с себя жертву и орать, что это не она хотела, а ее заставили. Поколение сейчас такое (еба*утое). ЧТо в 15 лет они уже все с сигаретами и бухлом, а в 16 "изнасилованны". Детей восспитывать надо и следить, как они себя ведут за пределами дома, чтоб потом не искать крайних в том, что они сами хотели сделать и сделали
Відповісти
подруга-зрадниця Іра С....
Відповісти
люди добрі запамятайте ніколи неможна сміятися з чужого горя,ми всі маемо дітей і ніколи незнаемо що може статися із ними,е така приказка бог з неба зпалкою не злізе . ми всі будемо відповідати за свої вчинки .
Відповісти
усе бла бла
Відповісти
це все проросiйськi вiродкi
Відповісти
Я одна знаю що то за Паша?
Відповісти
какой ужас!девчонки никогда не доверяйте малознакомым парням
Відповісти
Останні новини
Луцьк. Обличчя пікету. ФОТО
05 листопад, 2013, 21:05
«Зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях: версія жертви
05 листопад, 2013, 18:49