«Шахтар» – «Баєр» 0:0. ВІДЕО

«Шахтар» – «Баєр» 0:0. ВІДЕО
Матч між донецьким "Шахтарем" та леверкузенським "Баєром" завершився за нічийного рахунку.

Поєдинок 4 туру групового етапу Ліги Чемпіонів 2013/2014 відбувся 5 листопада в Донецьку, - пише Football.ua.

"Гірники", нагадаємо, два тижні тому програли в "Баєру" в Німеччині з рахунком 4:0. Тому вдома відразу взялися штурмувати ворота суперника, прагнучи реваншу.

Однак це призвело лише до того, що "помаранчево-чорні" почали поєдинок надто нервово. Велика кількість браку при передачах з боку гравців "Шахтаря" у поєднанні з активним пресингом з боку гостей дозволили "Баєру" навіть заволодіти територіальною перевагою.

Щоправда, першим номером гості грали зовсім недовго - всього десять хвилин, після чого ініціатива цілком і повністю перейшла на бік донеччан.

Підопічні Луческу традиційно для себе намагалися розкрити ворожу оборону фланговими атаками. Виходило це у "Шахтаря" непогано. Бернард викликав захоплення публіки сольними проходами, частенько йшов на загострення, але гольові моменти для партнерів у першому таймі створював Даріо Срна.

Простріли капітана стали справжнім одкровенням для захисників "фармацевтів". Після першого з них у ближній кут бив Факундо Феррейра - небезпечно, але досить просто для воротаря гостей Бернда Лено.

Молодий страж воріт продемонстрував , чому вважається одним з найбільш талановитих кіперів Німеччини. "Гірники" змушували його трудитися в поті чола, і Лено не допустив жодної помилки.

"Шахтар" повністю контролював гру, домінував, за всіма статтями перегравав леверкузенців, які, мабуть, не чекали від суперника такої прудкості. Проте "Байєр" створив свій момент до перерви. Захисник донеччан В'ячеслав Шевчук помилився у простій ситуації, м'яч опинилася в ногах півзахисника гостей Сіднея Сема, який із суперпозиції промахнувся.

Після перерви сценарій матчу не змінився. "Шахтар" продовжував великими силами йти вперед, створюючи небезпечні моменти. Не встигли леверкузенці увійти в гру після відпочинку, як "гірники" створили шикарний момент. Бернард заробив штрафний, Срна його виконав, але Лено в черговий раз створив суперсейв.

У порівнянні з першим таймом одна зміна в грі все-таки відбулося - "Байєру" вдалося налагодити гру в атаці. Втім, атакуючий порив гостей виявився нетривалим. "Шахтар" швидко повернув гру під свій контроль, але, на жаль, колишньої гостроти біля воріт Лено не було.

Кінцівку зустрічі переконливіше провів "Байєр". Спроба Мірчі Луческу освіжити атаку виходом на поле Луїса Адріано і Тайсона виявилася неуспішною.


Шахтар - Байєр 0:0

Шахтар: Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Хюбшман, Фернандо, Дуглас Коста (Тайсон, 78), Тейшейра, Бернард (Ілсіньо, 64), Феррейра (Луїс Адріано, 78)

Байєр: Лено, Донаті, Спахіч, Топрак, Беніш, Бендер, Рольфес, Кастро (Джан, 69), Сем, Сон (Хегелер, 78), Кісслінг

Попередження: Срна, Феррейра, Тейшейра - Бендер, Беніш, Джан

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Шахтар» – «Баєр» 0:0. ВІДЕО
06 листопад, 2013, 07:43