Нардеп з Волині каже, що його голос зарахували неправильно

Нардеп з Волині каже, що його голос зарахували неправильно
Народний депутат України від ВО «Свобода» Євген Мельник (на фото) заявив, що його голос неправильно зарахували.

Він звернувся до очільника парламенту Володимира Рибака із заявою, в якій вимагає зарахувати його голос на підтримку проекту закону про удосконалення пенсійного забезпечення, голосування за який відбувалося 5 листопада, - повідомили у прес-службі партії.

Аналогічну заяву свободівець адресував керівнику апарату Верховної Ради Валентину Зайчуку з проханням перевірити технічний стан кнопок для голосування.

«Під час голосування за Проект Закону № 2934-1 про внесення змін до деяких Законів України (щодо удосконалення пенсійного забезпечення) я голосував «ЗА» ухвалення даного законопроекту. Однак, на екрані було висвітлено, що мій голос не був зарахований. Така ситуація відбувається вже не вперше, наприклад, ідентичний випадок мав місце, коли я голосував за Проект Закону № 2221 про скасування необґрунтованих пільг і привілеїв для осіб, уповноважених на виконання функцій держави. Незважаючи на те, що я голосував «ЗА», система висвітлила, що мій голос не було зараховано», - йдеться у заяві народного депутата.

«Тому прошу мій голос за законопроект № 2934-1 зарахувати «ЗА», а також перевірити технічний стан кнопок для голосування, оскільки вже не вперше особисто в мене під час голосування, вони не спрацьовують», - додав він.

Як відомо, законопроект № 2934-1 передбачав відновлення пенсійного віку для жінок 55 років, відновлення страхового стажу, який дає право на мінімальну пенсію за віком - 25 років для жінок і 30 для чоловіків, а також скорочення трудового стажу, необхідного для призначення пенсії по інвалідності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже не перший раз.
Відповісти
Ой! Білий-пухнастий Мельник обурився!:)
Відповісти
Багата Європа піднімає пенсійний вік, а убога Україна все хоче "пільг" І "полегшення"! Так чому ж більшість жінок в 55 не йдуть на пенсію і продовжують працювати? А багато є таких, що йдуть офіційно працювати в останні 10 років і вимагають таку ж пенсію як і ті, хто відпрацював по 35-40 років! Це що справедливо?!
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині каже, що його голос зарахували неправильно
06 листопад, 2013, 07:59
«Шахтар» – «Баєр» 0:0. ВІДЕО
06 листопад, 2013, 07:43