Microsoft почав кампанію проти Google

Microsoft  почав кампанію проти Google
У компанії Microsoft заявили, що Google не забезпечує користувачам сервісу електронної пошти Gmail конфідеційності.

На спеціально запущеному для цього ресурсі keepyouremailprivate.com Microsoft наводить приклади того, як Google досліджує повідомлення для того, щоб показувати рекламу, коли користувач працює з поштою через веб-інтерфейс, - пише Кореспондент з посиланням на The Telegraph.

Наприклад, при згадці в листі домашніх тварин Google пропонує рекламу корму, при вказуванні географічних назв - рекламу путівок, хвороб - медустанов, розлучення - адвокатських послуг.

Google аналізує кожен лист, від початку до кінця, повідомляють в Microsoft. Причому пошуковик проробляє аналогічні процедури з усією вхідною кореспонденцією, незалежно від того, чи було надіслано листа з профілю Gmail або будь-якого іншого провайдера, тобто і в тих випадках, коли люди не підписуються під договором про використання Gmail.

У власному поштовому сервісі Microsoft Outlook.com реклама також показується, але оголошення не порівнюються зі змістом листів і транслюються випадковим чином.

Незважаючи на те, що сканування листів в Outlook.com також присутнє - заради захисту від спаму і автоматичного сортування листів за папками - в Microsoft вважають, що це не є порушенням прав користувачів на приватність, тоді як показування релевантної реклами в Gmail є прикладом злісного порушення такого права.

"Google не поважає вашу конфіденційність, а ми це робимо", - хваляться в Microsoft, пропонуючи користувачам змінити пошту - очевидно, на яку.

У Google відповідають, що читання електронної пошти - яке, до речі, як запевняють у корпорації, виконується роботами - важливе для "правильного функціонування сервісу" і для того, щоб "надавати користувачам безкоштовні послуги". У компанії наводять як приклад захист від спаму і фільтрацію листів - інші функції, які також засновані на аналізі тексту.

Крім того, в серпні пошуковик повідомляв, що ні про яку недоторканність приватного життя не може йтися, якщо людина використовує сторонній сервіс, до яких відноситься в тому числі пошта Gmail.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да всі вони на ЦРУ працюють!!!:)
Відповісти
Хай читають. Хто мене там в гуглі знає.
Відповісти