У Росії оштрафували «Океан Ельзи»

У Росії оштрафували «Океан Ельзи»
Працівники управління Федеральної міграційної служби Росії Саратовської області притягли до адміністративної відповідальності музикантів українського гурту «Океан Ельзи».

Українці заплатили понад 4 тисячі гривень штрафу, ‒ повідомляє Дзеркало тижня.

«2 листопада 2013 року співробітниками УФМС Росії у Саратовській області було проведено позапланову перевірку льодового палацу спорту «Кристалл», де проводився концерт відомого музичного гурту «Океан Ельзи», до складу якої входять дев’ять громадян України. Під час перевірки було встановлено, що дозвільних документів на здійснення трудової діяльності на території Російської Федерації музиканти не мають і не оформляли», ‒ ідеться у повідомленні прес-центру УФМС Росії у Саратовській області.

В управлінні зазначили, що за результатами перевірки дев’ятьох громадян України, які входять до складу музичного колективу, було притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 18.10 КоАП РФ на суму 18 тисяч рублів (близько 4,4 тисячі гривень), організатора концерту як посадову особу оштрафовано на 225 тисяч рублів (близько 55,6 тисячі гривень) за ст. 18.15 КоАП РФ.

На офіційному сайті гурту ніяких подробиць події не наводиться. Зараз «Океан Ельзи» виступає з концертами у Росії. Найближчий виступ призначено на сьогодні, 6 листопада у Ставрополі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В москалів вже зовсім криша поїхала!!!
Відповісти
На Мадонну таке саме провадження було.
Відповісти
Цікаво,а наш Бумбокс має на це все документи?:)
Відповісти
А їх кіркорови і весь дупобізнес має ?
Відповісти
Останні новини
У Росії оштрафували «Океан Ельзи»
06 листопад, 2013, 10:58