Луцький завод «забув» обіцянку дати гроші на тролейбусні лінії

Луцький завод «забув» обіцянку дати гроші на тролейбусні лінії
Прилеглі до Луцька заводи і підприємства повинні брати участь в розвитку інфраструктури міста, - вважає заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Про це він заявив під час засідання виконавчого комітету 6 листопада.

Заступника обурив той факт, що чимало великих підприємств чи заводів, що користаються міською інфраструктурою, не платять податки у Луцьку казну, бо мають не міську прописку.

«Як так? Вся інфраструктура навколо. Добре, заводи дали робочі місця, але участі в інфраструктурі ніхто не бере», - обурився Кравчук.

Свого колегу підтримав міський голова Микола Романюк. Зокрема, він зазначив, що існувала домовленість з заводом «Кромберг-енд-Шуберт» щодо фінансування розширення тролейбусної мережі до території заводу. Для цих потреб необхідно було 2,6 мільйона гривень.

«Ми з ними розмовляли, вони пообіцяли. Пройшов місяць, два. І вони сказали: ми розбудовуємося і у нас немає зараз такої можливості», - зазначив міський голова.

Нагадаємо, що нині будується друга черга заводу. Підприємство розташоване у селі Рованці Луцького району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба вас вчити як з нiмцiв вибити тi 2,6 мiльйона?
Прописали домовленiсть письмово в технiчних умовах чи архiтектурно-планувальному завданнi, чи в договорi намiрiв про iнвестицii?
Відповісти
ті, що дозволяють- уміють тільки рахувати гроші...письменних не було.
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/1350-lucki-pensionery-hochut-schob-trolejbusy-izdyly-do-novogo-rynku
Відповісти
Розберіться з Кромбергом з приводу обкрадання людей! Задайтесь питанням, а чому мало людей з Луцька працюють на тому заводі, а більшість звозиться з районів, та навіть сусідніх областей? Бо людей дурять!!! Знімають необгрунтовано з зарплат надбавки, на ровному місці штрафують... Хизуються високими зарплатами по статистиці, а вона висока лише у кєрівного персоналу, а статистика лише все "підрівнює"! Прфспілка "куплена" Качмареком і відстояти свої права колектив не взмозі! І взагалі - Качмарек самий ганебний керівник заводу з часів існування підприємства на Волині!!!
Відповісти
підприємство в Стрию на Львівщині. Сільських жіночок "зашугали" і дурять, як папуасів...
Відповісти
Люди з колективу ви такі цікаві!!!Вас туди хтось силоміць затягував чи затягує!????Не нийте!а щукайте іншу роботу якщо ця погана!
Відповісти
Останні новини
Луцький завод «забув» обіцянку дати гроші на тролейбусні лінії
06 листопад, 2013, 11:42