Луцький мер пообіцяв звільнити керівників комунальних підприємств

Луцький мер пообіцяв звільнити керівників комунальних підприємств
Загальні доходи комунальних підприємств міста за підсумками 9-ти місяців 2013 року виконані на 101,7%, тобто, доходи перевищили очікувані на 4,5 мільйона гривень.

Про це 6 листопада під час засідання виконкому повідомила начальник відділу фінансового контролю та аудиту Валентина Малютіна.

Вона розповіла, що господарську діяльність в місті здійснюють 23 комунальні підприємства. З них одне, КП «Естет», звіт не надало, оскільки фінансовий план на 2013 рік не затверджувався через зміну керівника.

Планові показники доходу виконали 15 комунальних підприємств. Серед них - КП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал», КП «Луцькспецкомунтранс», ЖКП міста, Луцький спец комбінат, Комбінату шкільного та студентського харчування, КП «Луцький зоопарк», КП «АвтоПаркСервіс». Виконали також передбачені фінансовими планами показники по доходах МГЛОЦ «Здоров’я жінки», комунальні підприємства «Луцькреклама», «Ласка», «Центр туристичної інформації та послуг».

Однак, не вдалося досягнути запланованого рівня доходів 7 комунальним підприємствам міста. Зокрема, КП «Луцькмістобуд» отримало фактичні доходи на 41,5% менші від очікуваних. КП «Парки та сквери міста Луцька» при планових 446,5 тисяч гривень доходу отримало лише 280,2 тисяч гривень.

КП «Зелене господарство» отримало на 31,2% менше доходів від запланованих. Луцьке підприємство електротранспорту отримало на 15,6% менше. Цікаво, що витрати на оплату праці та адміністративні витрати на ЛПЕ зросли.

Доходи КП «ЛЕП «Луцьксвітло» у звітному періоді виявились меншими від запланованих 13,5%. КП «Газета «Луцький замок» при очікуваних 590 тисяч гривень отримало 536,6 тисяч гривень.

На 9,3% отримало менше від запланованих КП «Їдальня №26». Валентина Малютіна наголосила, що умовою продовження контрактів керівників комунальних підприємств є виконання фінансових планів.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що найближчим часом контракти розірвуть з двома керівниками, а до кінця року, можливо, ще з трьома керівниками за результатами річної діяльності. Інформацію про звільнення керівників міський голова пообіцяв оприлюднити найближчим часом на сайті ради.

«Так як ми домовлялися, я буду детально аналізувати роботу КП Луцька. Хтось зрозумів, що ми жартуємо. І я так розумію, що хтось жартує по сьогоднішній день», - додав міський голова.

Мер позитивно відзначив ЖКП №3, де були борги. В 2013 році працівники підприємства вперше за вісім років отримали премії. Окрім цього, прибуток на 150 тисяч гривень за рахунок лише продажу квитків збільшило доходи КП «Луцький зоопарк».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виконані на 101,7%, тобто, доходи перевищили очікувані на 4,5 мільйона гривень. тобто 1,7%=4,5млн.грн....? То які ж доходи наших комунальних підприємств????Шо за дурниця...
Відповісти
Про прибутки мовчав би побори підняв а за якість надання послуг промовчав. Маніпулятор!
Відповісти
Єто которая банки валила или дочь которая плохо училась?
Відповісти
Якщо вірити Малютыный, то серед кращих є ті, хто зазнав збиткsd менше прогнозованих (запланованих) - тупо!
Відповісти
ЖКП-3 виконує план, але при тому немає двірників у дворі. Цікаво, цікаво...
Відповісти
А як тепер мають виконуватись плани по Центру туристичної інформації після призначення "зеленої" працівниці? Мер не дуже послідовний. Погрожує одним, а робить зовім інше.
Відповісти
Смішно чути про ЖКП №3.Розігнав пів колективу.Всі кажуть,що придурок.Але для міської ради незамінний.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер пообіцяв звільнити керівників комунальних підприємств
06 листопад, 2013, 13:24