Іноземець «чистив» дачні будинки під Луцьком. ФОТО

Іноземець «чистив» дачні будинки під Луцьком. ФОТО
Чоловік, який самовільно поселився в чийомусь дачному будинку, обкрадав сусідські, аби облаштувати своє помешкання.

36-річний іноземець потрапив у поле зору працівників луцького районного відділу міліції за скоєння крадіжок. Спритник, не маючи постійного місця проживання, облаштував собі квартиру на одній із дач, а сусідні будинки обкрадав, аби створити комфортні умови у новому помешканні, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Майже місяць до чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області періодично надходили заяви від дачників про те, що хтось обкрадає їхні будинки. Зрештою правоохоронці таки вийшли на слід зловмисника.

«Було створено групу, яка майже цілодобово чергувала на території дачного масиву, – розповідає начальник Луцького РВ УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов. – Тож, невдовзі крадія затримали практично «на гарячому» зі знаряддям скоєння правопорушення. Чоловік оселився в одному із занедбаних дачних будинків. Подвір’я повністю заросло бур’яном, світла у приміщенні не було. Щоби його не помітили сусіди, зловмисник вдень зовсім не виходив на вулицю».

Як правило, він викрадав із будинків побутову техніку. Речі не продавав, а залишав собі, таким чином облаштовуючи собі будинок.

Чоловік уже зізнався у скоєнні тринадцяти правопорушень. Нині крадій заарештований та перебуває у слідчому ізоляторі міста Луцька. До слова, затриманий у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та пограбування. Тепер йому «світить» новий тюремний строк – до шести років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красава!!!!!!!
Відповісти
Іноземець - це циган?( Признався у 13 епізодах. І це лише ті, злочини, які були запропоновані міліціянтами. А ще скіко усього повісять на бідаку від крадіжки люків у Луцьку, закінчуючи підпалом цуму. Одним словом іноземець без постійного місця проживання і родичів!
Відповісти
Мо` американець?
Відповісти
молдован
Відповісти
Останні новини
Змінили маршрут №18 Луцька
06 листопад, 2013, 12:56
Іноземець «чистив» дачні будинки під Луцьком. ФОТО
06 листопад, 2013, 12:23
Діти, які їдять лимон. ФОТО
06 листопад, 2013, 12:03