ВО «Свобода»: у районі на Волині – транспортний колапс

ВО «Свобода»: у районі на Волині – транспортний колапс
Через недофінансування дорожньої інфраструктури у Володимир-Волинському районі - жодного капітально відремонтованого шляху, - кажуть у ВО «Свобода».

Враження Володимир-Волинський район справляє повоєнне, - каже голова фракції «Свободи» у райраді Павло Карпюк.

«У 2012 році на питання, чому на ремонт доріг у районі виділяють мізерні кошти голова Володимир-Волинської РДА відповідав, що йде будівництво доріг до «Євро 2012», мовляв маємо зарубіжних гостей зустріти гідними дорогами, а не повоєнними ямами. Усі власники автомобілів чекали на 2013 рік, бо ж, за словами очільників району, гроші на ремонт доріг на теперішній рік мали надійти ледь не космічні. Та рік практично добігає до закінчення, а доріг як не ремонтували так і не ремонтують. Валити все на «папєрєдніків» тепер уже не з руки, бо ж самі обіцяли дороги ремонтувати у 2013 році. Виходить, що тепер варто у бездіяльності звинувачувати самих себе? Адже ставити завдання перед вищим керівництвом держави та вишукувати кошти – це безпосередній обов’язок кожного голови РДА. Але, гауляйтерам із Партії регіонів вигідніше тиражувати неправду та жонглювати цифрами «пакращення», ніж працювати», - заявив політик.

На думку Павла Карпюка, районні дороги - це ями, між якими трапляються латки асфальту.

«Справжнє володимир-волинське сафарі: дороги без узбіч, без нормальних знаків та розмітки, і хто з ними не знайомий, може нажити великого клопоту. Такими дорогами можуть проїхати лише ті, хто знає кожну яму ти вибоїну», - вважає він.

«Аварійними у районі визнано чотири мости, якими щодня їздять автомобілі та шкільні автобуси, котрі перевозять десятки дітей. Про гарантування якої безпеки може йти мова, якщо в будь-яку мить може статися непоправне?
Чи буде район готовий до зими? Певно, що ні», - висловив думку політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось часто пишеться про Вол.Волинський,виходить місто в глибокій дупі.
Відповісти
місто там само де і всі інші.
просто у володимирі місцеві бандюки купили свободу, розігнали звідти непотрібний їм народ і рвуться до влади.
Відповісти

Та вже з років напевне з пятнадцять. Відтоді як до влади прийшла " сільна каманда" реформаторів та младоє пакаленіє местних депутатів котрі сприяють разом з князем Даніловичем поширення алкоголізма серед малолеток.
Повний занепад економічний та моральна деградація цього Володимира - Волинського настала з приходом до влади комуно-комсомольца Петра Даниловича
Відповісти
Останні новини
ВО «Свобода»: у районі на Волині – транспортний колапс
06 листопад, 2013, 13:07
Змінили маршрут №18 Луцька
06 листопад, 2013, 12:56