Нардепам побудують елітний житловий комплекс

Нардепам побудують елітний житловий комплекс
Народні депутати хочуть побудувати собі елітне житло на вулиці Глибочицькій, 79-97, на Подолі.

Планується, що за бюджетні кошти буде зведене ціле містечко з дитячим садком, паркінгом та охороною. 20 тому на цій ділянці збиралися будувати гаражі для уряду УРСР.

Передбачається, що житло буде службовим, тобто тимчасовим, пише «Сегодня».

«Ось приїде депутат сюди зі Львова чи з Донецька, де йому жити? Йому надають готель, платять за нього з бюджету. А так буде квартира 2-4-кімнатна, з меблями, усім обладнанням, тут буде парковка, охорона, можна і дитсадочок побудувати. Закінчиться його каденція, він ключі здасть і поїде до себе», – пояснив необхідність новобудови нардеп Михайло Чечетов.

При цьому, є дуже велика ймовірність, що депутати захочуть службове житло приватизувати. Це в парламенті практикується давно. Для прикладу – будинок на вулиці Срібнокільській, 24, де живуть народний обранці нинішніх та минулих скликань.

«Я не вірю, що депутати не вирішать питання з приватизацією. Знайдуть спосіб, як оформити. Краще купити 300 квартир недалеко від парламенту, зробити їх власністю ВР, і видавати як готельні номери», – вважає депутат Андрій Шкіль.

Варто зазначити, що і сам Шкіль, отримавши в 2003 році від ВР трикімнатну квартиру на Срібнокільській, приватизував житло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нардепам побудують елітний житловий комплекс
03 грудень, 2011, 12:44
Музикант став чиновником
03 грудень, 2011, 10:23