У «вибуховій» амбулаторії ‒ безпечно, ‒ мер Нововолинська

У «вибуховій» амбулаторії ‒ безпечно, ‒ мер Нововолинська
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков стверджує, що в дитячій амбулаторії ‒ «безпечно і нормально».

Про це він розповів у інтерв’ю Волинській правді.

«По-перше, там немає газових балонів. Це – домисли. Так, вони там колись були. Але до того, як там розмістили поліклініку», ‒ сказав він. Мер стверджує, що там безпечно і нормально. «Поліклініка людей повністю задовольняє. Проблема абсолютно надумана. Запитайте в людей, чи потрібно закрити цей заклад», ‒ додав він.

ДИВИТИСЯ ФОТО "ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНОЇ" АМБУЛАТОРІЇ

За словами Сапожнікова, планується відкриття амбулаторії в 5 мікрорайоні, де працюватиме 4 сімейні лікарі. Посадовець каже, що ремонт там вже зробили, проте гроші на меблі доведеться просити в ОДА.

«Повірте, в Нововолинську все порівняно добре з медициною. Але є люди, які думають про вибори, що будуть через декілька років, а світитися їм потрібно вже», ‒ резюмував Сапожніков.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що дитяча амбулаторія в Нововолинську знаходиться на другому поверсі приміщення з газовими балонами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Або у трьох нововолинських журналістів, які на власні очі нещодавно бачили там ті балони з газом, погано з зором і професійною відповідальністю, або у нововолинського мера погано з совістю. Одне з двох.
Балони прибрали лише кілька днів тому. Після наших резонансних репортажів і звернення в Кабмін, якраз перед приїздом репортерів ІСТV.
Шановний Волиньпост, ви б не велися на бундючні заяви чиновників. Їхні заяви і дійсність катастрофічно не збігаються. На жаль.
Відповісти
що сапожнк і томашевська - одна пара - підпільна
Відповісти
Останні новини
У «вибуховій» амбулаторії ‒ безпечно, ‒ мер Нововолинська
06 листопад, 2013, 19:03