Новостворений відділ Луцькради віддали міліціонеру

Новостворений відділ Луцькради віддали міліціонеру
Начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради призначили Романа Крохмаля.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні мера міста Миколи Романюка.

«Перевести з 7 листопада 2013 року радника міського голови Крохмаля Романа Володимировича на посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради у зв’язку з успішним проходженням стажування з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», ‒ йдеться в документі.

Нагадаємо, відділ створений в мерії відповідно до постанови Кабміну. Під час сесії міськради, яка відбулася 30 жовтня, частина депутатів була проти ймовірного призначення Крохмаля на цю посаду.

Як відомо, екс-очільник луцьких міліціонерів Роман Крохмаль входив до виконавчого комітету Луцької міської ради, але його там замінив нинішній начальник Луцького МВ УМВСУ Василь Марчишак. Пізніше Микола Романюк розпорядженням призначив Крохмаля своїм радником з питань запобігання корупції.

Варто зауважити, що ще одним розпорядженням від 7 листопада міський голова звільнив іншого свого радника ‒ Петра Гоцалюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю.успіхів.ти справжній
Відповісти
А Гоцалюк був радником на громадських засадах?
Відповісти
Рома Крохман створив в міліції чітку вертикальну систему вимаганнь , шантажу і відкритого рекету. Дань платили справно даїшники , слідчі і т.п. Призначення Крохмана головним "борцем" з корупцією в міськраді плювок в обличчя всім лучанам. Романюк або накурився конопель або зробив гіюр і тепер просто зобов,язаний працевлаштувати на синекуру одноплемінника
Відповісти
Таки да! Нашего полку прибыло . Вместе будут в синагогу ходить.
Відповісти
Романюк очевидно не буде висуватись на виборах 2015, тому і вичверяє що хоче плюючи на лучан. Призначити на посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами одіозного Рому Крохмана, якого "попросили" піти на пенсію за корупційні дії - театр абсурду
Відповісти
будуть..
Відповісти
Лицемірство і цинізм місцевої влади не залишають лучанам шансів на яке не буть покращення ситуації з комунальним господарством, вирішення повсякденних потреб. Тепер відкати і хабарі в міськраді будуть узаконені, все буде йти через Рому Крохмана.Корупційні звязки з колишніми підлеглими залишились, закону Рома не боїться, а Бога... так в нього свій, який нас гоїв за людей не рахує!
Відповісти
не вірно відділ назвали
правильніше звучало б: "відділ з питань запобігання виявленнЮ корупції"
Відповісти
Степи мої запродані
Жидові, німоті,
Сини мої на чужині,
На чужій роботі.
А тим часом перевертні
Нехай підростають
Та поможуть москалеві
Господарювати,
Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».
Відповісти
Останні новини
Новостворений відділ Луцькради віддали міліціонеру
07 листопад, 2013, 17:37