Волинський нардеп у Раді хоче поговорити про соціальне сирітство

Волинський нардеп у Раді хоче поговорити про соціальне сирітство
Ігор Єремеєв разом із колегами зареєстрував в парламенті проект постанови про проведення парламентських слухань на тему: «Стратегія профілактики соціального сирітства в Україні».

Співавторами Проекту також стали народні депутати Ірина Бережна (ПР), Артур Палатний (УДАР) та Костянтин Бондарєв (Батьківщина), ‒ пише Слово Волині.

«На сьогодні в Україні склалася критична ситуація, що характеризується великою кількістю соціально вразливих сімей, діти в яких опинилися у складних життєвих обставинах та які фактично не отримують належного батьківського піклування і виховання. Про це красномовно свідчать статистичні дані. Внаслідок залишення України трьома мільйонами заробітчан без батьківського піклування залишилося приблизно 3,5-5 млн. дітей, яким батьківські гроші не допомагають, а навпаки – шкодять. У кожного десятого з неповнолітніх, які стоять на обліку у відділах кримінальної міліції у справах неповнолітніх, батьки перебувають за кордоном» – зауважив в коментарі на своїй офіційній сторінці у соцмережі Facebook Ігор Єремеєв.

Автори проекту ставлять на меті забезпечити відкритість діалогу між суспільством та залучення до цього процесу широких кіл державних та неурядових експертів, громадськості. Також пропонується забезпечити ефективний парламентський контроль за діями виконавчої влади, яка повинна сприяти профілактиці соціального сирітства.

Профільний комітет під час засідання 5 листопада, розглянувши Проект Постанови, підтримав пропозицію і запропонував винести його на розгляд до сесійної зали. Народні депутати візьмуться за проект Єремеєва під час одного з найближчих пленарних засідань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР, Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слушно. Молодець. А то всі: Юля, Вітя, Юля, Вітя. А за політикою народу не бачать
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп у Раді хоче поговорити про соціальне сирітство
07 листопад, 2013, 18:03