З таким ставленням Майкон сидітиме глибоко в дублі, - тренер ФК «Волинь»

З таким ставленням Майкон сидітиме глибоко в дублі, - тренер ФК «Волинь»
Бразильський футболіст Олів’єра Майкон не має бажання грати у футбольному клубі «Волинь» та планує повернутися до Бразилії.

Таку інформацію 28 лютого під час прес-конференції підтвердив тренер луцької «Волині» Анатолій Дем’яненко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бразильський клуб «Атлетіко Можі дес Крузес», який виступає у другому дивізіоні чемпіонату Паулісти, може посилитися форвардом «Волині» Олів’єрою Майконом.

Наставник луцької команди Дем’яненко у вівторок, 28 лютого повідомив, що гравець не гратиме у першій грі, а його спортивна та психологічна форма бажає бути кращою.

«Хлопчик важкий. Я розмовляв з ним не один раз і керівництво. Я вам прямо скажу: він сказав, що тут грати не хоче, а хоче переїхати в Бразилію. Тепер як мені його вести: ставити чи ні? Мені потрібно робити команду», - зазначив тренер «Волині».

«Трішки зірковою хворобою хворіє. Але ця зіркова хвороба… Можна почистити, пухлину зняти. Видно було по тренуваннях: з таким ставленням він буде далеко в дублі сидіти. Тренується не в повну силу, а це все переноситься на гру потім. Мені шкода його, але так він себе загубить. Заплутався він трошки в деяких питаннях», - каже Дем’яненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З таким ставленням Майкон сидітиме глибоко в дублі, - тренер ФК «Волинь»
28 лютий, 2012, 13:31