Депутат з Волині: Україна може навчити Європу здорової моралі

Депутат з Волині: Україна може навчити Європу здорової моралі
Країни Європи можуть повчитися в України здорової моралі, - вважає депутат Волинської облради від ВО «Свобода» Микола Давидюк.

Про це він говорив 6 листопада у стінах Верховної Ради України під час парламентських слухань «Безвізовий режим між Україною та ЄС: перспективи та нові можливості для громадян України».

«Мене дивує, коли кажуть, нібито Україна сьогодні йде в Європу. Насправді вона в Європу повертається, бо це її природне, історичне середовище. Україна з Європи й не виходила, її з неї забрали. Історія, культурою України споконвіку були європейськими. Не менше дивує й те, що з нас вимагають на щось закрити очі, чогось не бачити або робити вигляд, що не помічаєш», - зауважив він.

«Чому ми маємо миритись із тим, що нам нав’язують цінності, які руйнують нашу традиційну мораль? Переймаючи позитивний досвід Євросоюзу, ми не повинні бездумно копіювати те, що є неприйнятним та несумісним для українського суспільства. До прикладу, жертвувати нашими родинними та сімейними цінностями. Вигартувана багатовіковою історією тверда та здорова мораль наших предків – це те, чого, навпаки, Євросоюз мав би повчитися в українців», – додав депутат.

Також він висловив думку, що в сучасному світі нормальну людину можуть вважати ненормальною.

«Як мені як педагогу, директору школи приймати на роботу з дітьми людей із нетрадиційною сексуальною орієнтацією, як включити їх у виховний процес, щоб не травмувати нормальної психіки школярів? Чи нормальні батьки погодяться на те, щоб їхніх учнів навчали й виховували такі збоченці?» – запитав депутат-свободівець.

«Разом із тим, маємо розуміти, що зі своїми євроінтеграційними намірами Україна вже добряче припізнилася. Як ідеться в народній мудрості: «Якщо замість вечері повернутись додому на сніданок, то можна позбутися й обіду». Тому звертають до парламентарів, політиків відкинути будь-які амбіції, керуватися здоровим глуздом і зробити історичний вибір – на користь України в Європі вільних націй!» – резюмував Микола Давидюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке ж це таке природне середовище України в Європі...?"Брєд"нафіг.Якщо західна Україна і є частиною Європи,і то -чисто символічно...То вся країна,вцілому,розірвана на шматки - що відповідає історичній дійсності нажаль...
Відповісти
Останні новини
Депутат з Волині: Україна може навчити Європу здорової моралі
08 листопад, 2013, 08:10