У Луцьку жінку-пільговика двічі змусили платити за проїзд

У Луцьку жінку-пільговика двічі змусили платити за проїзд
Жінці зі Львова, яка гостювала в Луцьку, довелося двічі заплатити за проїзд у маршрутці, попри те, що вона - пільговик.

Про це йдеться в запиті депутата Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександра Пирожика, який він оголосив під час сесії ради 8 листопада та адресував міському голові Луцька Миколі Романюку та прокурору міста Сергію Даніліну.

Так, до нього звернулася львів'янка Марія Ящук, "дитина війни", уродженка села Радовичі Турійського району, донька репресованого, а згодом реабілітованого.

З її слів, у маршрутці №15а через те, що водій не захотів приймати її посвідчення, виник скандал.

"Можна констатувати, що у зв’язку з такими випадками міська влада Луцька безславно осоромилася перед заїжджими "дітьми війни"! Заявниця наголошує, що з подібним ставленням до "дітей війни" зустрічається вперше. З її слів, декілька років тому у Львові, де вона нині проживає, близько 30 водіїв комунального пасажирського транспорту, які зігнорували права "дітей війни" на безкоштовний проїзд, просто звільнили з роботи!" - зауважив депутат.

Тож він попросив, аби адресати пояснили, чому в Луцьку не забезпечують права "дітей війни", хто відповідатиме за згадані порушення.

Депутати облради запит Пирожика підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Дитина війни"? Всі наші бабці діти війни. А тут демонстрація лише того, що львів'яни скандальні і Пирожик теж. У переліку пільговиків дітей війни немає. І Пирожик як колишній директор департаменту інформаційної роботи Луцької міської ради мусив про це знати.
Відповісти
Якась мутна історія. Чому вона платила двічі? За проїзд платять один раз, в статті не згадано хто і чому заставив її стільки разів платити. Про що стаття?
Відповісти
Закон є, що пільговикі мають їздити на дурняк, а міськрада перевізникам вертає гроші за кількість перевезених пасажирів. Знайдіть мені хоч одного підприємця, якому виплатили гроші за пільговиків? Такіх нема, тому що в бютжеті як завжди грошей нема, а перевізник в бак залльє те посвідчення чи що?
Відповісти
вертають але з запізненням десь 3-4 місяці!!!
Відповісти
задовбали пільговики хай на траліках катаються
Відповісти
Останні новини
У Луцьку жінку-пільговика двічі змусили платити за проїзд
08 листопад, 2013, 11:00