У найбільшому виші Волині обрали найкращого студента-журналіста. ФОТО

У найбільшому виші Волині обрали найкращого студента-журналіста. ФОТО
В Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки обрали найкращого студента-журналіста.

Перемогу здобула Тетяна Денисюк, «обійшовши» дев’ятьох конкурсантів, - пишуть Волинські новини.

Змагання відбулися в одній із навчальних аудиторій інституту.

Більшість – одногрупники та друзі тих, хто вправлявся у журналістській майстерності. Судили майбутніх акул пера випускники цього ж факультету: журналіст газети «Сім’я і дім» Андрій Собуцький, кореспондент всеукраїнського журналу «Лісовий вісник» Тетяна Стасюк та завідувач відділу листування і роботи з читачами газети «Волинь-Нова» Анна Карась.

Учасників мало бути десять, але один з них в останній момент відмовився від участі у змаганні. Загалом, найкращого студента серед майбутніх акул пера визначали за сумою балів у п’яти конкурсах.

Суть кожного завдання була напряму пов’язана із журналістською діяльністю. Так, учасникам довелося робити репортаж із місця імпровізованої катастрофи, брати коментарі, оформляти фоторепортажі, ставити запитання президенту тощо.
Після першого конкурсу за сумою балів була визначена п’ятірка кращих, яка продовжила змагання у наступних категоріях.

Жваво підтримували своїх колег одногрупники учасників та учасниць.

Їм також не довелося сумувати, адже між конкурсами в аудиторії звучав чарівний голос та звуки гітари у виконанні студентки Анни Бідун.

Отже, після останнього конкурсу за сумою балів найкращою стала Тетяна Денисюк, друге місце – за переможницею минулорічного конкурсу Анастасією Передрій, почесне третє місце зайняла Тетяна Бондарук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
особливо суддя з Лісового вісника "дуже компетентна"
Відповісти
Ахаха =) Лісовий Вісник? У нас таке видання є?
Відповісти
А що означають знаки Пащенка? Його розвиток, внутрішню культуру, похвалу, заздрість?.. Цікаво? Така таємнича людина: заголовки таємничі, знаки таємничі - як наскальні знаки древніх народів...
Відповісти
В суддях та Тетяна Стасюк, яка передирає з інтернету в журнал байки про те, як співають горобці, цвітуть дрова і як в Африці верблюди катаються на ковзанах. Я бля буду: ніби люди вже й дорослі, а граються в хованки, як діти в трьохрічному віці.
Відповісти
Ось вам і судді, які не можуть нормально оцінити. Хоча, може і не їхня вина. Може вина неорганізованості самого конкурсу...
Цікаво, ті студенти-журналісти, що зайняли призові місця, десь працювали?? Щось сумніваюся!
Відповісти
а це має якесь значення чи працювали вони чи ні?
Відповісти
Взагалі-то, сперш конкурсанів було 11, а після того як один відмовмвся стало 10.
Відповісти
чесно кажучи, оцінювання було несправедливе, ніби все відразу було заплановано. важко зрозуміти як можна віддати третє місце людині яка приплела до репортажу про лісосмугу копицю сіна, маєток і зробила у селі мера.. це навіть логічно не правильно не кажучи вже про все інше..
Відповісти
О о ще студенти, а вже заздрість на яву. Всі жерналюги однакові за капєйку блоху поженуть до Києва. А як станут справжніми журналістами, то залишається основна їх риса: Продажність.
Відповісти
Чи може адміністрація сайту мені мояснити обєктивну причину видалення мого коментаря? Чи ВолиньПост впроваджує цензуру?
Відповісти
Останні новини
У найбільшому виші Волині обрали найкращого студента-журналіста. ФОТО
08 листопад, 2013, 08:53