У Києві знаменитий музикант потрапив у аварію. ФОТО

У Києві знаменитий музикант потрапив у аварію. ФОТО
У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, учасником якої став знаменитий композитор Тарас Петриненко.

Аварія сталася в четвер ввечері, 7 листопада, в Києві на перехресті Дніпровської набережної і вулиці Княжий Затон зіткнулися два позашляховика і легковик, - пише Gazeta.ua.

За кермом одного з позашляховиків, Nissan Navara, перебував Тарас Петриненко.

Як розповіли очевидці, позашляховик Jeep Cherokee рухався по Дніпровській набережній у напрямку проспекту Бажана. Раптово зліва, з боку Княжего Затону, вискочив позашляховик Nissan.

Сталося зіткнення: Jeеp передньою частиною протаранив Nissan в правий бік. Від удару японський позашляховик влетів у Volkswagen Passat, що стояв на виїзді з другорядної дороги, після чого перекинувся на дах.

За щасливим збігом обставин на шляху Nissan не виявилося випадкових перехожих. На місце події прибули кілька бригад "швидкої допомоги". На щастя, водії всіх автомобілів- учасників ДТП не постраждали, однак невеликі травми отримала жінка-пасажир, що сиділа в Volkswagen на передньому пасажирському сидінні.

Медики надали їй першу допомогу, але від госпіталізації вона відмовилася. Обидва водії позашляховиків стверджують, що їхали на свій "зелений". Хто ж порушив правила проїзду перехресть - мають розібратися інспектори ДАІ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві знаменитий музикант потрапив у аварію. ФОТО
08 листопад, 2013, 09:42