Грицюк заявив, що квартири вже не хоче

Грицюк заявив, що квартири вже  не хоче
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк заявив, що на ситуації навкого його прізвища у списку «осіб, які потребують поліпшення житлових умов» спекулюють представники влади, насправді ж він на квартиру у Луцьку уже не претендує.

Про це Грицюк заявив в інтерв’ю виданню ВолиньPost.

Грицюк розповів, що 4 роки тому працівники обласної ради й інші лучани, які потребують покращення житлових умов, утворили кооператив, їм міська рада виділила земельну ділянку, й навіть була заключена угода з будввельною організацією на будівницуто будинку, де 14 квартир повинні були виділити членам кооперативу. Серед учасників цього кооперативу був і Анатолій Грицюк, проте на сьогодні він уже «вивів себе зі списку».

«Я попитав депутатів: як ви дивитеся, якщо, допустим, голові обласної ради одну кімнатку вирішити? Навіть Борис Петрович сказав: «Це правильно, треба! Як? Щоб голова не мав навіть де передітися?» І ми склали список людей, які гостро нуждалися в житлі», - розповів Грицюк.

«До цього списку долучили людей, які по 15 років ходять по чиновницьких кабінетах, і їм відмовляють черствими бюрократичними відписками. І ми зробили з 14 чи 15 людей свого роду такий кооператив, до якого увійшло 4 працівники обласної ради, в тому числі і я, і ще 10 людей. Це люди, які їздять на колясках, які по 52 роки пропрацювали в лікарнях і не отримали квартиру і уже, можна сказати, живуть в гуртожитках», - сказав Грицюк.

«Але я вивів себе з того списку. Є сьогодні проект рішення, яке я подам на сесії, – і там немає мого прізвища», - сказав Грицюк.

«Спекулюють сьогодні Клімчук і йому подібні, що ніби там є Грицюк. Мене в списках немає, я на квартиру не претендую», - заявив головний «тимошенківець» Волині.

«В той період мені сам Клімчук казав: «Анатолій Петрович, ти ж не маєш квартири. Давай тобі якусь кімнатку виділимо. Ми будемо тебе підтримувати». А сьогодні він на цьому спекулює, будує всякі лжеверсії», - сказав Грицюк.

Нагадаємо, 16 лютого депутатська комісія обласної ради з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та питань, пов’язаних з ліквідацією аварії на Чорнобильській АЕС рекомендувала сесії ради виключити екс-голову ради Анатолія Грицюка зі списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ’Ю З АНАТОЛІЮМ ГРИЦЮКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Грицюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
схаменувся... 100 років і не пройшло...
Відповісти