У Луцьку пікетують Волиньраду. ФОТО

У Луцьку пікетують Волиньраду. ФОТО
Члени профспілки працівників «Західінкомбанку» пікетували приміщення Волинської облради.

Акція відбулася під час сесії Волиньради о 10:00 у п’ятницю, 8 листопада.

Співголова Всеукраїнського профспілкового об’єднання «Демократичні профспілки України» Дмитро Філіпчук виступив від імені членів профспілки працівників «Західінкомбанку» і закликав депутатів облради об’єднатися разом із ошуканими вкладниками, працівниками банківської установи висловити своє ставлення до ситуації, яка склалася навколо банку.

Мовляв, працівники «Західінкомбанку» хочуть, щоб проблеми банку закінчилися, і вони нормально продовжили працювати, тому і прийшли. З його слів, присутні на мітингу не представляють інтереси керівництва чи акціонерів «Західінкомбанку».

«Ви – наші обранці, ви відповідаєте за всі дії, які відбуваються у місті. Давайте об’єднаємо зусилля і зробимо шалений, безпрецедентний тиск на тих людей, які, використовуючи шахрайські схеми, не віддають банку гроші», – звернувся Філіпчук до депутатів.

Так, обранців громади закликали висловити свою позицію, розібравшись у ситуації. «Одних людей ви підтримуєте, а інших ви фактично залишаєте без роботи і можливості годувати свої сім’ї», – говорив він.

«Після цієї сесії разом із членами профспілки, вкладниками «Західінкомбанку» треба об’єднати зусилля, зробити певну комісію і почати давити на людей, які винні банку гроші. Працівники щодня працюють, щоб віддавати ці гроші людям. І так і буде, навіть пропри спроби перешкоджати працівникам банку», – висловився Дмитро Філіпчук.

Проте ніхто до мітингувальників станом на 10:15 не вийшов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай відповідають ті, що без застави дали ці гроші.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетують Волиньраду. ФОТО
08 листопад, 2013, 10:49