ФК «Волинь» маніпулює фактами, - Столяр. ДОКУМЕНТИ

ФК «Волинь» маніпулює фактами, - Столяр. ДОКУМЕНТИ
Футбольний клуб «Волинь» маніпулює фактами й безпідставно нагнітає обстановку щодо обрання голови Федерації футболу Волині (ФФВ), вважає голова ФФВ Василь Столяр (на фото).

Про це Столяр заявив у коментарі ВолиньPost’у.

За його словами ФК «Волинь» є колективним членом ФФВ і делегати від нього запрошені до участі у звітно-виборній конференції, яка відбудеться 14 листопада 2013 року.

Як пояснив Василь Столяр, постійним колективним членом ФФВ є ВАТ «Спортивний клуб «ФК «Волинь». Натомість, коли створилося ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь», був підписаний договір правонаступництва між двома підприємствами. Тому ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь» зараз є колективним членом Федерації, але тимчасовим, позаяк постійних членів обирають лише на конференції ФФВ.

Саме тому першим питанням в порядку денному звітно-виборної конференції стоїть питання про обрання постійних членів Федерації, щоб кожен із членів мав легітимних делегатів.

Від тимчасових колективних членів, в тому числі й від ФК «Волинь», визначені делегати на конференцію, які стануть правомочними після обрання їх постійними членами.

Тому заяви про те, що хтось не хоче допускати футбольний клуб «Волинь» до виборів голови Федерації є безпідставними. Рівно, як і заяви про те, що вони не є колективним членом.

«Ми неодноразово письмово зверталися до керівництва ФК «Волинь» і запрошували їх на конференцію. Чому вони шукають проблему там, де її немає, мені не зрозуміло», - каже Василь Столяр.

Нагадаємо, нещодавно ФК «Волинь» поширив заяву про те, що клуб регулярно отримує листи за підписом Василя Столяра про те, що він не є колективним членом ФФВ, а відтак не може делегувати своїх представників на чергову звітно-виборну конференцію, яка відбудеться 14 листопада 2013 року.

Це також стало приводом для пікетування Волинської облдержадміністрації прихильниками ФК «Волинь».

Як з’ясувалося згодом, окремі учасники «футбольного» мітингу за це отримували гроші.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замучив той Палиця з усіма воює. Робиш добро людям роби тихенько, а він то з Козюрою, то з Романюком, то зі Столяром з власником вашим Пащенком
З Голєвою, Токарским та багато ще з ким
Відповісти
Ти ще папу римського згадай.
Відповісти
Видать сильно прижали к стенке раз документы нашлись! Но что делать с теми, что говорят обратное и тоже с подписью Васи???
Відповісти
Гуляй, Вася!!!Змирись,що ти і футбол - речі несумісні, залиш те в чому ти не тямиш і займись будь чим іншим
Відповісти
Ти баран!!!
Завдяки Столяру існує Волинь!!!
Відповісти
Завдяки столяру вже нічого не існує, всі його фірми здохли і залишили кучу кредитів на підставних осіб.
Відповісти
О, тезка нагнетает :)
Відповісти
То залиште Столяру хоч футбол!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
ФК «Волинь» маніпулює фактами, - Столяр. ДОКУМЕНТИ
08 листопад, 2013, 15:20