На Волині закрили залізничну станцію

На Волині закрили залізничну станцію
На залізничній станції «Кримне» скоротили усіх працівників та закрили приміщення станції.

Про це розповіла депутат Волиньради Валентина Блінова під час 22-ої сесії облради 8 листопада.

За словами Блінової, мешканці Старовижівського району, які їздять через цю станцію, часто продають сільськогосподарську продукцію і користуються для пересування дизелем «Ковель – Заболоття», який має незручний графік руху. Тож, люди змушені довго чекати на нього через закриття станції «Кримне» під відкритим небом та терплять інші незручності.

Як розповіла Валентина Блінова, чиновники пояснюють ситуацію нерентабельністю та малим потоком пасажирів. Водночас, зі слів депутата, сусіди-білоруси «пустили» дизель маршрутом «Хотислав – Ковель», який, очевидно, не є нерентабельним.

Тож, депутат просить змінити розклад руху «Ковель – Заболоття», який проходить через станцію, таким чином, щоб людям було зручно добиратися до потрібних їм населених пунктів. «Щоб це було вигідно людям, а не чиновникам», – підсумувала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Блінової клепка є? Ну не може потяг фізично зі всіх станцій забрати людей в прийнятний для них час. Судя по її запиту оптимальним для неї є потяг який з одного кінця в інший їде 5 хвилин і при цьому на всіх станціях стоїть хвилин по 10.
Наразі є 4 потяги в день. Що не задовільняє жителів Кримного? Потяг не може підналаштуватися так щоб жителі всіх сел могли подоїти коров, покормити свиней і тоді в зручний момент їхати
Відповісти
Навіть фашисти так не робили!
Відповісти
До залізничника. Щодо клепки, то слава Богу, з цим усе в порядку. А от для чого тоді залізниця і кому вона служить, якщо не враховує потреб пасажирів? Бо дійсно якщо ганяти потяги так, як вигідно залізничникам, то рейси і справді будуть нерентабельні.
Відповісти
Останні новини
На Волині закрили залізничну станцію
08 листопад, 2013, 11:33