У погромах ковельських офісів винні бомжі?

У погромах ковельських офісів винні бомжі?
Крадіжки в ковельських офісах ВО «Свобода», КПУ, СПУ, а також ради ветеранів війни та праці вчинили особи без постійного місця проживання з корисливих мотивів.

Про це розповів начальник Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Ігор Мрачко під час розмови з ковельським міським головою Олегом Кіндером.

Мрачко вважає, що у зв'язку із холодом бомжі шукають випадкове житло.

До речі, зазначив він, під час недавнього рейду по підвалах житлових будинків та котельнях міліція виявила безхатченків, які приїхали до Ковеля з інших районів.

На думку ж Кіндера, це можуть бути сплановані акції, бо «розпочалась підготовка до виборів».

Мер заявляє, що треба мобілізувати зусилля міської влади, міліції, СБУ, аби не допустити подібних хуліганських проявів у майбутньому.

При цьому він попросив правоохоронців повідомляти через мас-медіа про хід розслідування цих злочинів, щоб містом не поширювалися різні чутки, бо «такі події у Ковелі відбуваються вперше за багато років».

Нагадаємо, за останній місяць у Ковелі згорів новозбудований будинок Кіндера, сталася пожежа в офісі міської організації ВО «Свобода», а згодом невідомі вчинили погром в офісах КПУ, СПУ та обікрали раду ветеранів війни і праці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Волинь-нова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У погромах ковельських офісів винні бомжі?
04 грудень, 2011, 10:55