Кличко проведе наступний бій безплатно

Кличко проведе наступний бій безплатно
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко має намір відстоювати свій титул без отримання гонорару за бій.

З огляду на те, що отримання фінансового прибутку за проведені поєдинки може позбавити його депутатського мандата, Кличко готовий відмовитися від усіх заробітків на боксерському рингу, ‒ пише Дзеркало тижня.

Як відомо, цього тижня Кличко оголосив про повернення у ринг у 2014 році. «У мене титул чемпіона, і якщо буде потрібно, я буду його захищати», ‒ сказав Кличко в ефірі «5 каналу».

«Але на сьогоднішній день у мене є важливий бій ‒ у Верховній Раді, де ми боремося за майбутнє нашої країни. Чи буде наступний бій? Відповім, коли прийде час. Якщо я не буду отримувати винагороду, тоді не буде ніяких підстав для позбавлення депутатства. Можна перевести гроші у дитячий будинок або на благодійність, все, що я можу заробити. Варіантів дуже багато, і якщо я буду боксувати, то бій буде не за гроші», ‒ сказав він.

Відзначимо, що одним із потенційних суперників Кличка може стати канадський боксер Бермейн Стіверн ‒ принаймні, команда Кличка вела переговори з канадцем і його представником Доном Кінгом. Однак, незабаром Кличко-старший отримав травму руки і змушений був призупинити підготовку до бою. Трохи пізніше Світовий боксерський союз (WBC) дозволив Кличку провести захист титулу у 2014 році. Востаннє українець виходив у ринг у вересні 2012 року в Москві, коли нокаутував Мануеля Чарра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кличко проведе наступний бій безплатно
08 листопад, 2013, 13:39