У Рівному реконструюють стадіон за 200 мільйонів. ВІДЕО

У Рівному реконструюють стадіон за 200 мільйонів. ВІДЕО
Штучне тренувальне поле, унікальний критий манеж з біговою доріжкою на 150 метрів, та 10,5 тисяч глядацьких місць, ‒ таким хочуть зробити стадіон у Рівному.

Над цим працює архітектор Микола Шолудько, ‒ йдеться в сюжеті Рівне-1.

Ескізний проект таких змін вже презентували керівництву області. На стадіоні, окрім тренувань, можна буде проводити змагання за повною легкоатлетичною програмою. Від нинішнього стадіону залишиться фундамент, а також деякі стіни. Орієнтовна вартість реконструкції, кажуть фахівці, обійдеться у 200 млн. грн. Над цим питанням вже почали працювати комплексно.

Архітектори вже представили своє бачення майбутньої споруди. Це буде цілий легкоатлетичний спортивний комплекс. Гордістю майбутнього стадіону стане критий манеж, який буде розташований над центральним входом вздовж усієї трибуни. Там же будуть бігові доріжки довжиною 160 метрів. У приміщеннях навпроти будуть футбольні приміщення, а також телестудія. В цілому стадіон підросте на три поверхи.

Після реконструкції на стадіоні планують приймати міжнародні змагання з футболу і з легкої атлетики. Збільшать і кількість доріжок з шести до восьми. Однак зменшать кількість глядацьких місць, від існуючих 20 тисяч, до 10,5.

За межами стадіону планують розмістити штучне футбольне поле, легкоатлетичне тренувальне містечко з невеликою трибуною та доріжкою на 130 м. Якщо гроші вдасться віднайти, реконструкцію планують завершити за три роки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще пенсіонерам дайте ці гроші
Відповісти
До чого тут пенсіонери? Про стаіон мова йде. Ліпити тих пенсіонерів куди можете. Плати пенсійні внески і буде тобі пенсія. а то зарплати в конвертах отримуєш, і гадаєш чого пенсія мала.
Відповісти
В вас команди не має, для кого поле...
Відповісти
стара інформація
Відповісти
Навіщо козам боян....................
Відповісти
Останні новини
У Рівному реконструюють стадіон за 200 мільйонів. ВІДЕО
08 листопад, 2013, 14:07