Луцька міліція «кришує» валютників за три тисячі гривень?

Луцька міліція «кришує» валютників за три тисячі гривень?
Щомісяця луцькі валютники платять правоохоронцям понад три тисячі гривень за "спокійну роботу", - пишуть ЗМІ.

Кореспонденту Волинських Новин вдалося поспілкуватися з валютником.

Зокрема він пояснив, як заробляє гроші.

«Я зарабатываю тем, что приобретаю валюту по низкой цене, а продаю уже по высокой. Интуиция подсказывает, когда наступает выгодный момент для покупки. Работаю не сам, у меня есть «работники», которые помагают, когда мне некогда. Бывает такое, что только по телефону говорю, «сливать кассу» или не стоит. Без оружия из дому не выхожу, так как мы живем не только по законам рынка, но и криминального мира», - повідав чоловік.

«Знаешь, мы – это «мелочь» в этом деле, есть люди, которые стоят выше нас. Ты даже и не догадываешься, кто из известных среди них, но я тебе и не скажу, так как не хочу, чтобы завтра тебя нашли без головы», - додав він.

Також на прощання він заявив ніби кожного місяця платить понад 3000 гривень луцьким правоохоронцям за те, аби ті "гарантували безпеку" та не перешкоджали роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаманець
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Певно міліцейському благодійному фонду платять
Відповісти
не новость
Відповісти
Начальник Луцької міліції за хабарі ще кришуе збанкрутілий "Західінкомбанк" щоб вкладники не отримали депозити.
Відповісти
цій "не новині", вже так років з 25, ще при союзі почали хлопці... І тема для мєнтів безпрограшна, зі всіх сторін. І хлопцям теж так спокійніше. Черговий раз повозмущаться"? Дик, будь ласка. А чого писати про це? Це загальоновідома інформація. Ви ж не пишете, що завтра буде світанок...
Відповісти
А ви не читали в інших ЗМІ скільки працівники МВС притягнули до відповілальності "валютчиків", скільки коштів нідйшло в бюджет,а факт залишається фактом: ВАЛЮТЧИКИ працюють поряд з обласною прокуратурою та МВС вже 25 років, а це про щось говорить!!! Керівники зиінюються а валютчики працюють!!!.
Відповісти
А сколько цветочный базарчик в скверике сколько платит заместителю мэра - не задумывались? Олежка "кривой" - носильщик подати
Відповісти
А Крохмаль? што на помоч позватий. Он де знаєт з откудава ногі растут і от каво єшо можна потянуть.
Шо там валютчики? А ви Святославом інтересовалісь?
Відповісти
Ото новина! Більша частина найтяжчих злочинів здійснюється за участі міліцейських, прокурорських та близких їм за посадою. Так побудована наша правоохоронна система. А тут Романюк Крохмаля на посаду до себе. Ну чим не доказ тісної співпраці ще й чиновниками!!!
Відповісти
Останні новини
Луцька міліція «кришує» валютників за три тисячі гривень?
08 листопад, 2013, 15:49