Творчий вечір у Луцьку: гітари, картини і поезія. ФОТО

Творчий вечір у Луцьку: гітари, картини і поезія. ФОТО
Письменники, журналісти, художники, музиканти зібралися у бібліотеці для дорослих, аби взяти участь у творчому вечорі Ольги Ляснюк.

Зустріч відбулася вчора, 7 листопада, ‒ пише Волинська правда.

Ольга Ляснюк під акомпанемент гітар від Тараса Форманюка та Назара Рейкіна, при світлі настільної лампи і задумливій тиші аудиторії, читала прозу. Письменниця зауважила, що такий невимушений та імпровізаційний формат зустрічей вже давно практикується у літературних колах Києва і не тільки. Тому, на думку Ляснюк, дійства такого типу мають право на життя і на волинській землі.

До слова, майстриня художнього слова зачарувала присутніх своїми новими прозовими творами. До прикладу, деякі з творів письменниці були навіяні її дитячими спогадами. «Цей спогад навіть не виринає з моєї пам’яті. Він хіба, як світло в тумані, миготить, є, але коли його хочеш вхопити, спробувати на смак і дотик, виявляється ‒ нема, розсіявся, наче й не було ніколи», ‒ лунало з вуст письменниці, коли та ділилася зі слухачами спогадами про «кукурудзяні палички».

Окрім того, вже відому поезію волинської літераторки читала слухачам студентка Вікторія Довжик. Після чарівних декламувань віршів Ольга Ляснюк запросила слухачів до розмови, яка перетворилася в дружній діалог.

Поділився враженнями від почутого актор, режисер і депутат Луцькради Василь Гриб. Також під час літературного вечора волинську письменницю квітами та теплими словами вітали колеги по перу Надія Гуменюк, Наталка Шепель, викладач з Володимира-Волинського Інна Совальська.

Гості мистецького перфоменсу могли ознайомитися з картинами художниці Юлії Мозолюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тигр якийсь хворий вийшов або це фантазія "тигр в Луцькому зоопарку")
Відповісти
Останні новини
Творчий вечір у Луцьку: гітари, картини і поезія. ФОТО
08 листопад, 2013, 18:21