В «Однокласниках» з'явилася кнопка unlike

В «Однокласниках» з'явилася кнопка unlike
У соціальній мережі «Однокласники» з'явилися нові оцінки фотографій. Поруч зі стандартними кнопками «Клас» і «Поділитися» з'явилися нові картинки з сердечком, котиком, «козою», позіхаючим смайлом і пальцем, спрямованим вниз (довгоочікуваний unlike). Після натискання на одну з кнопок, у верхньому куті картинки з'являється користувацька оцінка фотографії. Кнопка «5+» працює, як і раніше на платній основі, повідомляє ZN.UA.

«Ми зробили нові оцінки для фотографій. Вони не тільки стали виглядати краще попередніх , в них з'явилося набагато більше сенсу. Так, «сердечко» (червона кнопка з серцем) означає «мені дуже подобаються твої фотки», а «кошеня» (помаранчева кнопка з кошеням) - що фотографія є еталоном «мімімішності» і принади. Фіолетова «розкаряка» (фіолетова кнопка з піднятою вгору рукою, що показує «козу») - оцінка для найкрутіших фотографій, а от синій «палець вниз» - навпаки, для невдалих. Відверто нудні фото можна сміливо прикрашати позіхаючим чоловічком (зелена - із чоловічком, якйи позіхає), ну а «п'ять з плюсом» - це і є «п'ять з плюсом», - розповів прес -секретар соціальної мережі «Однокласники» Ілля Грабовський.

За словами Грабовського, на даний момент ці «стікери» - це заміна колишніх оцінок. Механізм роботи при цьому залишиться колишній, змінився лише зовнішній вигляд і зміст.

«Однокласники» стали першою соціальною мережею, дозволила своїм користувачам ставити розміщеному всередині контенту «негативні» оцінки.

Соціальна мережа «Однокласники» запущена в 2006 році. На сьогодні сайт є одним з найбільш відвідуваних ресурсів в Рунеті. За даними comScore, щоденна аудиторія соцмережі в липні 2013 року становила більше 30 мільйонів осіб.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
попереднє оцюнювання було кращим. Якби тут не прочитала тлумачення кожного значку то і не знала б.
Відповісти
Останні новини
В «Однокласниках» з'явилася кнопка unlike
09 листопад, 2013, 14:12