Ірена Карпа: Луцьк не смердить Радянським Союзом. ФОТО

Ірена Карпа: Луцьк не смердить Радянським Союзом. ФОТО
У Луцьку 9 листопада побувала 32-річна співачка і письменниця Ірена Карпа, яка поділилася своїми материнськими поглядами і досвідом виховування двох донечок.

На Волинь Ірену Карпу запросив портал для батьків «Луцьк-мама» (lutskmama.com), який започаткував новий проект «НаЖиво». Організатори пояснюють: це буде цикл зустрічей з людьми, для яких дитяча тема є важливою частиною життя.

«Ми спілкуватимемося з відомими та цікавими особистостями в невимушеній обстановці. Розпочали із зустрічі зі співачкою, письменницею, журналісткою та громадською діячкою, мамою двох донечок Іреною Карпою, яка відома своєю неординарністю та щирістю», – повідомила адміністратор порталу Анна Гнатюк.

Власне про дітей і материнство майже дві години розповідала Ірена Карпа усім тим, хто завітав цього дня у «Ring dj cafe». Послухати розповіді Карпи прийшли і мами, деякі навіть з маленькими дітлахами, і просто шанувальники Ірени.

«Дуже люблю Луцьк, хоч я тут тільки втретє. На це є низка причин. Серед них й та, що тут народився мій добрий друг Олександр Євгенович Положинський. А ще у вас тут є замок. У вас є дивний архітектор, який має будинок з химерами. У вас тут є такі класні речі, які зовсім не смердять Радянським Союзом, що дуже важливо», – розповіла Карпа і заодно похвалила організаторів зустрічі за гарну ініціативу.

За словами Ірени, колись вона зовсім не мріяла про дітей, боялася набрати вагу під час вагітності та того, що материнство її назавжди змінить. Але цього не сталося, каже вона. Ірена і зараз подорожує, майже так само, як і колись, тільки тепер з донечками.

«Я дуже довго взагалі не хотіла мати дітей і думала, що усиновлю трьох непальців і двох конголезців. Але поки що не усиновляю, треба дочекатися якоїсь більшої житлової площі», – зізналася вона.

«Ідеальних мам не існує. І я, наприклад, змирилася з думкою, що я – не ідеальна мама. Тому дуже легко питаюся про досвід інших мамів… Я із тих людей, які кажуть не поспішати з дітьми, якщо ви ще не нагулялися. Дурне діло нехитре. Робити їх завжди приємно», – зауважила вона.

Під час зустрічі Ірена Карпа читала уривки зі своєї ще невиданої книги про подорожі з дітьми. Книга розповідає про те, як рік тому Ірена поїхала в Індію з двома дітьми, одній було 1,5, а іншій 2,5 роки. Ця подорож, пригадує Ірена, спровокувала чимало критики, мовляв це дуже безвідповідальний вчинок. Однак екстравагантна мама запевняє: діти не хворіли, подорож була вдалою.

Наостанок Ірені Карпі творчі мами презентували власноруч виготовлені подарунки, а вона подарувала книги за найцікавіші запитання. Також Ірена зізналася, що дуже хоче виступити в Луцьку.

Довідка

Партнери проекту: «Ring dj cafe», ТМ «Угринів молоко», Фонд Василя Токарського, ТзОВ «Кромберг і Шуберт Україна», ресторан-готель «Колобок», майстерня «Марисина скриня».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Ірена Карпа: Луцьк не смердить Радянським Союзом. ФОТО
10 листопад, 2013, 12:07