Як у Луцьку майбутні міліціонери складали присяги. ФОТО

Як у Луцьку майбутні міліціонери складали присяги. ФОТО
115 вихованців Луцького ліцею з посиленою фізичною підготовкою та поглибленим вивченням правознавства склали присягу сумлінно і старанно нести своє горде звання та здобувати нові знання заради розбудови й розвитку власної держави.

На луцькому меморіалі Вічної слави 9 листопада відбулася урочиста посвята, згідно із кращими традиціями української міліції, адже вихованці цього навчального закладу є підшефними волинських правоохоронців, - повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Привітати дітей та розділити з їхніми родинами це свято прийшли начальник УМВС України у Волинській області, генерал-майор міліції Олександр Терещук, перший заступник Луцької міської ради Святослав Кравчук, начальник міського відділу освіти Олег Гребенюк, священнослужителі на чолі із настоятелем храму Святого Великомученика Георгія Побідоносця, зведеного на честь загиблих працівників міліції, протоієреєм Олександром і, звісно, директор ліцею Анатолій Дудич, вихователі та офіцери.

«З кожним роком учнів у ліцеї стає все більше і більше. А це свідчить про те, що заклад буде успішно розвиватися і надалі, адже міліції необхідно виховувати достойну зміну офіцерів. Важливо те, що ці діти зі шкільної парти починають отримувати ґрунтовні знання з правознавства, загартовувати власні фізичні сили, щоб у майбутньому вступити до вищих навчальних закладів системи МВС та присвятити своє життя захисту спокою та прав громадян України. Я своєю чергою також обіцяю всіляко їх підтримувати і допомагати», – наголосив Олександр Терещук.

Кульмінацією посвяти стало урочисте виголошення присяги. 115 ліцеїстів дали клятву бути відданими Україні та її громадянам, здобувати глибші знання та навички з права й фізичного виховання, з високою відповідальністю ставитись до підготовки для служби в органах внутрішніх справ, бути гідними славних традицій старшого покоління правоохоронців, щоби згодом присягнути на вірність та служіння українському народові вже як міліціонери. Відтепер новобранців чекають два роки кропіткої та виснажливої праці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рокив через 5-7 навчаться пыдкидати наркоту, заробляти бабло, кришувати, видбывати печинкы.
Відповісти
Хочется верить, что из этих детей вырастут порядочные и нормальные Люди, для которых честная служба, гражданский долг и справедливость будут выше чем сегодняшняя продажность и пресмыкание перед откровенным отребьем и бандитами их старших "товарищей".
Відповісти



Ох , Шурік ,кругом від Тебе лише брехливі обіцянки. ,Так,як ти ще Гітлер Польщі допомагав. Одним тим , що ти разом з Кравчуком для людей сказано : " Оборотень ! " Бандитський вишкіл , і ніякої довіри до Тебе п. Г....рал.


Відповісти
Не знаю, радіти за дітей чи вже починати плакати?
Відповісти
...все так ніби чудово....і на вірність державі та народу...і за правду та честь.... але реаліїї дають нам інше!
Відповісти
ще цікаво , майбутні (наголошую)УКРАЇНСЬКІ міліціянти присягують з московським священником...то по вашому не дивно ?
Відповісти
нормммм
Відповісти
Головне, щоби молодняк не був схожий на начальника Луцького МВ УМВСУ, який за хабарі кришує збанкрутілий "Західінкомбанк", щоб ошукані вкладники не отримали свої депозити.
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку майбутні міліціонери складали присяги. ФОТО
10 листопад, 2013, 16:32