У Москві художник прибив свої геніталії до Червоної площі. ВІДЕО

У Москві художник прибив свої геніталії до Червоної площі. ВІДЕО
Петербурзький художник Петро Павленський цвяхом прибив свою мошонку до кам'яної бруківки Червоної площі в Москві.

Акцію він приурочив до Дня працівників органів внутрішніх справ. Поліцейські, які прибули на місце події, накрили художника простирадлом, а потім затримали, - пише Lenta.ru.

«Голий художник, що дивиться на свої прибиті до кремлівської бруківці яйця, - метафора апатії, політичної індиферентності і фаталізму сучасного російського суспільства», - йдеться в заяві Павленського, що пояснює сенс акції.

У травні 2013 року Павленський провів акцію «Туша», обмотавши себе колючим дротом перед будівлею законодавчих зборів Санкт-Петербурга. Тоді він добу провів у поліції і на медичній експертизі, яка визнала його осудним.

Потім чоловіка відпустили без пред'явлення обвинувачення - поліцейські не змогли знайти статтю, яку йому можна було б інкримінувати.

Варто зауважити, що в липні 2012 року Павленський зашив собі рот і вийшов з одиночним пікетом до Казанського собору на підтримку Pussy Riot.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цього чоловіка у психіатра і нарколога треба обстежити. Адекватна людина прибила себе до асфальту?
Доречі, відео аморальне. Не знала, що будуть крупним планом показувати його причандалля, які геть не естетичні. А бажання нема споглядати на це неподобство. Ви попереджуйте, що відео містить статеві органи. Фу.
Відповісти
А ВИ ЧЕКАЛИ ПОБАЧИТИ? НЕ ПОТРЫБНО ДИВИТИСЬ ЯК НЕ ПОДОБАЭТЬСЯ! ФРИГЫДНА ЧИ ЩО?
Відповісти
Як тобі подобається дивитись - немаю нічого проти... Зрештою, видно, про фригідних жінок ти добре знаєш. Хоча не думаю, що це комплімент:)
Відповісти
таки не любиш ти крупним планом, бідолашка!
Відповісти
я то думав що він серйозно крізьяйцячипрутень а то так побалувався. Там страшніші наслідки від сидіння на холодному камені ніж від цвяха ))))))))
Відповісти
Добре діло побалувався? Так, всадив того цвяха через шкіру, а як його вийме - треба буде і кров спиняти. А як занесе інфекцію. І потім все, "бобік здох".
Відповісти
Пишіть застереження для дітей. Чого вони мають споглядати це божевілля?
Відповісти
Після цього сюжету логічно показати процес кастрації тварин та прорекламувати КП Ласку. Мовляв ми не цвяшками балуємося ми ми ті помідори повністю віддтинаємо, що дурних ідей у наших собачок не виникало))))) А то уявляєте ідете вулицею а там кобелі цвяхами до бруківки прибиті)))))))
Відповісти
Якийсь гумор у тебе чорний.
Відповісти
Невже його причандали згодились лише на те, щоб так над ними познущатися? А по прямому призначенню не пробував використовувати? :)))
Відповісти
мабуть ти цинік
Відповісти
а ти цікава)))
Відповісти
Красава....))))
Відповісти
Художник - людина творча. Жах, я також творчістю займаюся
Відповісти
Останні новини
У Москві художник прибив свої геніталії до Червоної площі. ВІДЕО
11 листопад, 2013, 10:52