В Україні сніг буде з 25 листопада

В Україні сніг буде з 25 листопада
Гідрометцентр прогнозує випадання снігу з 25 листопада, а зниження температури очікується вночі до -3 градусів з 15 листопада.

Про це на брифінгу сказав заступник директора Гідрометцентру Анатолій Прокопенко, передають «Українські новини», - пишуть Коментарі.

«З 15 листопада вночі температура опуститься до невеликих мінусових позначок», - повідомив він, зазначивши, що температура вночі буде на рівні -1, -3 градуси. З 12 по 21 листопада над Україною перебуватиме область підвищеного атмосферного тиску і спостерігатимуться невеликі коливання температури, - зазначив Прокопенко.

Через збільшену кількість опадів минулого тижня в західному регіоні незначно піднявся рівень води в річках. За його словами, цей процес контрольований і ніяких негативних наслідків не буде.

«З 25 листопада, враховуючи активізацію північних процесів, ми очікуємо зниження температури (вдень) до мінусових позначок на більшості територій України, вже в цей період може випадати невеликий сніг», - сказав він.

Прокопенко зазначив, що поки важко спрогнозувати, яка саме кількість снігу випаде, але навряд чи воно буде перевищувати норму.

Крім того, Гідрометцентр попереджає, що з 25 листопада в північних регіонах спостерігатиметься істотне зниження нічної температури, зокрема в деяких районах вона досягатиме -10 градусів.

Він також зазначив, що вже зараз Гідрометцентр може спрогнозувати, що температурний режим взимку буде в межах норми, а найбільш істотне зниження температури буде, швидше за все, спостерігатися в лютому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні сніг буде з 25 листопада
11 листопад, 2013, 14:13